2024/03/25

“Päivä alkaa aurinkoisissa merkeissä ja havaitsen sydämeni lyövän hieman tavallista nopeammin. Tiedän, että tänään on suuri päivä, päivä jolloin saan vihdoin kokea urheilun lumon omakohtaisesti.

Olen urheillut koko ikäni, mutta vasta viime vuosina onnistuin löytämään sen oikean lajin, johon uskallan ja kykenen panostamaan täysillä. Kyseessä on jalkapallo, joka on valloittanut minut täydellisesti. Olen treenannut kovaa ja panostanut jokaiseen harjoitukseen, ja nyt on vihdoin tullut aika näyttää taitoni kentällä.

Valmistautumisen jälkeen saavumme ottelupaikalle ja sydämeni sykkii entistä kovemmin. Vastassa on kova joukkue, mutta olen valmis taistelemaan ja näyttämään, mitä osaan. Tästäkin on tullut osa urheilun lumoa – jännitys ja adrenaliini ennen ottelua.

Pelin alkaessa unohtuu kaikki muu ympäriltäni ja keskityn täysin pelaamiseen. Kentällä tunteet vaihtuvat nopeasti jännityksestä iloon ja pettymyksestä taas uuteen yritykseen. Koko kehoni on täynnä energiaa ja adrenaliinia, ja se tuntuu upealta.

Vaikka voitto ei tällä kertaa tullutkaan, en voi kuin hymyillä ja olla onnellinen. Olin osa jotain suurta ja sain tuntea urheilun lumon. Se on jotain, minkä haluan kokea uudestaan ja uudestaan.

Urheilu on myös opettanut minulle paljon muuta kuin pelkän fyysisen suorituksen. Se on opettanut minulle kurinalaisuutta, yhteistyötä, tavoitteellisuutta ja ennen kaikkea sitkeyttä. Urheilu on haastanut minua ylittämään omat rajani ja kasvattanut minua niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Mutta mikä tärkeintä, urheilu on tuonut elämääni upeita ihmisiä. Joukkuekaverini ja valmentajani ovat muodostuneet minulle kuin toiseksi perheeksi, ja yhdessä koemme kaikki ne tunteet, jotka urheilu meille tarjoaa.

Kotiin palatessa tuntuu siltä, että olen jättänyt osan itsestäni kentälle. Samalla tunnen kuitenkin valtavaa tyytyväisyyttä ja onnea siitä, että sain kokea niin upean päivän urheilun parissa.

Urheilun lumo on jotain, mikä ei koskaan lakkaa viehättämästä minua. Se saa sydämeni sykkimään ja mieleni valloittamaan uusia haasteita. Ja vaikka en aina voittaisikaan, tiedän, että urheilu kasvattaa minua ja antaa minulle uusia mahdollisuuksia tavoitella unelmiani. Olen ikuisesti sen lumoissa.”


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/04/27 05:42.35