5276 artikkelia

2024/04/01

Kevät on vihdoin saapunut ja se tuo tullessaan uusia trendejä pukeutumiseen. Tämän kevään muoti onkin erityisen iloinen ja leikkisä, sillä raikkaat värit ja leikkisät kuosit tekevät vahvan paluun. Pukeutumalla näihin trendeihin voit tuoda kevään pirteän tunnelman myös omaan tyyliisi.

Yksi kevään isoimmista trendeistä on raikkaat värit. Värikkäiden asujen suosiminen onkin nyt erittäin trendikästä. Kevään sesonkivärit ovat erilaiset pastellit, kirkkaat värit sekä lämpimät maanläheiset sävyt. Kokeile rohkeasti yhdistellä erilaisia värejä keskenään tai valitse yksittäinen väripilkku asuusi esimerkiksi kirkkaanpunaisen takin tai vaaleanpunaisen hameen muodossa. Värikkäät asusteet, kuten laukut tai kengät, ovat myös helppo tapa tuoda väriä asuun.

Toinen suuri trendi keväällä ovat leikkisät kuosit. Talven yksiväristen asujen jälkeen onkin virkistävää pukea päälle vaatteita, joissa on hauskoja ja leikkisiä kuvioita. Tällä kaudella suositaan erityisesti eläinkuvioita, kuten leopardi- ja käärmeprinttejä, sekä kukkakuoseja. Voit yhdistellä erilaisia kuoseja keskenään tai pitää yhden kuvioidun vaatekappaleen asun pääosassa.

Vetoketjut ovat myös yksi kevään trendeistä. Niitä nähdään niin t-paitojen, huppareiden kuin bleisereidenkin yksityiskohdissa. Ne tuovat asuihin mielenkiintoista yksityiskohtaa ja rentoa ilmettä. Voit myös hyödyntää vetoketjuja luomalla niiden avulla erilaisia leikkauksia ja saada näin yksilöllisemmän vaatteen.

Kevään trendikkäimpiin asusteisiin kuuluvat ehdottomasti aurinkolasit. Niissäkin näkyy värien ja muotojen iloittelu. Kokeile siis rohkeasti erimuotoisia ja -värisiä laseja, kuten pyöreitä, kuusikulmaisia tai pastellinsävyisiä. Myös aurinkolasien sankojen päälle voi pukea asusteeksi lenksutelineen, joka lisää asuun leikkisyyttä.

Luonnonmateriaalit, kuten pellava ja puuvilla, ovat myös vahvasti esillä kevätmuodissa. Ne tuovat keveyttä ja raikkautta asuihin. Paitapuserot, mekot ja housut luonnonmateriaaleista ovatkin varmoja valintoja kevään tyyliin.

Koko kevään kestävä trendi on myös kestävä pukeutuminen. Ympäristöystävällisten vaatteiden suosiminen ja niiden monipuolinen käyttö on tärkeää. Voit esimerkiksi kierrättää vanhoja vaatteitasi ja tehdä niistä uusia asusteita tai antaa niille uuden elämän ompelemalla niihin uusia yksityiskohtia.

Kevääseen kuuluu myös juhlia, ja tänä keväänä juhlavaatteissa nähdään paljon kimalletta ja kimallusta. Glitter- ja paljettikoristeiset mekot ja jakut tuovat juhlatunnelmaa ja näihin voi yhdistää esimerkiksi valkoiset lenkkarit luodakseen moderneja ja rentoja juhlalookeja.

Kaiken kaikkiaan tämän kevään trendit ovat iloisia, leikkisiä ja rohkeita. Voit siis pukeutumalla näihin trendeihin tuoda kevään säteet myös omaan tyyliisi ja nauttia kevään piristävästä ilmapiiristä väreineen ja kuoseineen. Ole rohkea ja leikkisä, ja luo oma uniikki tyyli yhdistelemällä erilaisia trendikkäitä vaatteita ja asusteita.