9032 latausta vuorokaudessa

6716 artikkelia

2024/04/02

Brasilian maajoukkueen puolustaja David Luiz siirtyi vuonna 2014 Chelsea FC:stä Pariisiin Ranskaan allekirjoittaessaan sopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa. Siirto maksoi Pariisilaisille 50 miljoonaa euroa ja David Luizistä tuli tuolloin maailman kallein puolustaja. Monet yllättyivät Luizin päätöksestä siirtyä Lontoosta Pariisiin, mutta brasilialaisen mukaan päätös oli helppo – hän halusi kokea jalkapallon kauneuden Pariisissa.

Pariisi tunnetaan yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista, ja David Luiz on aina ihaillut sen viehätysvoimaa. Hän halusi olla osa kaupungin tunnelmaa ja elää sen vilkkaassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Pariisissa jalkapalloelämys on enemmän kuin vain peli – se on koko kaupungin yhteinen intohimo ja juhla.

David Luiz on aina ollut tunnettu jalkapallon kauneuden tajuajana. Hänen tyylikkäät pitkät hiuksensa ja peliasunsa, sekä räikeät tatuoitunut kehonsa tekevät hänestä jo itsessään jalkapalloikonia. Mutta enemmän kuin ulkonäkö, Luizia kiinnostavat pelin yksityiskohdat ja kauneus sen takana. Hänen intohimonsa on voittaa, mutta myös pelata kauniisti ja hauskanpito.

Pariisin ilmapiiri sopii täydellisesti yhteen David Luizin asenteen kanssa. Jo ensimmäisen ottelunsa aikana Pariisissa hän ihastutti PSG:n kannattajat tyylikkäillä syötöillään ja dramaattisilla tulokasvoittajillaan. Brasilialainen sopii täydellisesti joukkueeseen, jonka pelaajat tunnetaan siitä, että he pelaavat yhdessä saavuttaakseen yhteisiä tavoitteita.

Pariisin jalkapalloyleisö on myös tehnyt suuren vaikutuksen David Luiziin. Joukkueen kotistadion, Parc des Princes, on täynnä innokkaita ja äänekkäitä faneja jokaisessa ottelussa. Tämä on jotain, mitä hän ei ole kokenut aiemmin Englannissa tai kotimaassaan Brasiliassa. Pariisissa hän tuntee todella rakastettavan ja arvostetun pelaajana.

David Luiz on myös löytänyt uuden perheen Pariisista. PSG:n pukukoppi on täynnä pelaajia eri maista, ja David on löytänyt ystäviä eri puolilta maailmaa. Hän on myös saanut ranskalaisen avovaimon, joka on auttanut häntä sopeutumaan uuteen elämään. Pariisista on tullut hänelle toinen koti.

Vaikka David Luizin siirto Lontoosta Pariisiin oli aluksi yllätys, se on osoittautunut oikeaksi päätökseksi. Pariisi on tarjonnut hänelle paljon enemmän kuin jalkapallo-otteluita ja voittoja. Hän on löytänyt kauneuden jalkapallossa ja elämässä, ja hän ei voisi olla onnellisempi.


Satunnainen:


Vastaavia: