en

et

fi

ru

sv

~8678 latausta vuorokaudessa

~6348 artikkelia

2024/04/03

Kevät on vihdoin saapunut ja se tuo mukanaan myös uusia trendejä niin muodin kuin sisustuksenkin saralla. Tänä keväänä erityisesti luonnollisuus ja ekologisuus ovat olleet vahvasti esillä, mikä heijastuu myös tuoreessa kevätyllätyksessä.

Useat brändit ja suunnittelijat ovat siirtymässä kohti kestävämpää ja ympäristöystävällisempää tuotantoa ja samalla luomalla upeita uutuuksia, jotka saavat meidät innostumaan ja inspiroitumaan. Tämän kevään yksi kuumimmista trendeistä onkin selkeät linjat ja yksinkertaisuus, joka yhdistettynä luonnonmateriaaleihin luo raikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Kotisi voi saada uuden ilmeen yksinkertaisilla mutta vaikuttavilla keinoilla. Esimerkiksi luonnonvalkoiset pellavasta valmistetut verhot tuovat kotiin keväistä tunnelmaa ja samalla luovat tyylikkään ja avaran ilmeen. Myös käsinmaalatut keramiikka-astiat ja puinen keittiötarvikeet ovat suosittuja valintoja, jotka tuovat kotiin lämpöä ja persoonallisuutta.

Myös keväällä rakastetut kukat ja kasvit ovat trendikkäitä myös sisustuksessa. Nyt kannattaa hankkia vaikkapa trendikäs kaktus tai viherkasvi, jotka luovat raikkaan ja modernin ilmeen kotiin. Kukka-asetelmat saavat myös eri muodoissaan uuden tulkinnan, esimerkiksi ripustettuna katosta tai aseteltuna kivien päälle.

Myös muodissa nähdään kehitstävä trendi kohti luonnonmateriaaleja ja rentoa tyyliä. Luonnonvalkoista, beigeä ja ruskeaa löytyy monen tunnetun suunnittelijan mallistoista ja ne yhdistettynä esimerkiksi leveisiin lahkeisiin ja murrettuihin väreihin luovat rentoa eleganssia. Luonnonmateriaaleista valmistetut laukut ja kengät sopivat täydellisesti tähän tyyliin ja tuovat lisäksi annoksen kevätfiilistä.

Myös kauneudessa kannattaa keskittyä luonnollisuuteen ja yksinkertaisuuteen. Raikas ja heleä iho on tällä hetkellä trendikästä ja sen saavuttamiseksi onkin tärkeää pitää huolta ihon hyvinvoinnista käyttämällä esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa ja säännöllisesti kosteuttavia naamioita. Myös vaaleat ja lämpimät sävyt hiuksissa ovat suosittuja ja ne tuovat keväisen raikkaan ilmeen.

Kevätyllätys on täydellinen tapa ottaa vastaan uusi vuodenaika ja nauttia luonnon tarjoamasta kauneudesta. Se on samalla myös hyvä muistutus siitä, että pienilläkin teoilla voimme vaikuttaa ympäristöömme ja valita kestävämpiä vaihtoehtoja. Olipa kyseessä sitten sisustus, muoti tai kauneus, luonnollisuus ja ekologisuus ovat tänä keväänä in. Suo itsellesi siis keväinen yllätys ja anna inspiraation viedä!


Satunnainen: