9045 latausta vuorokaudessa

6720 artikkelia

2024/04/04

LeoLions on suomalainen jalkapalloseura, joka perustettiin vuonna 2018. Seura perustettiin yhdistämään kaksi pientä paikallista jalkapalloseuraa, Leijona-ILVES ja Lion2. LeoLionsin perustajajäsenet olivat kaksi innokasta jalkapallon ystävää, jotka halusivat luoda uuden ja vahvan seuran paikallisten pelaajien kehittämiseksi.

LeoLionsin nimi on yhdistelmä molempien perustajaseurojen nimistä, ja sen logo koostuu kahdesta leijonasta, jotka kuvastavat voimaa ja rohkeutta. Seuran tavoitteena on kasvattaa nuoria lahjakkaita pelaajia ja luoda mahdollisuudet edistää pelaajien kehitystä kohti huippujalkapalloa.

Seuran päämääränä on myös tarjota mahdollisuus harrastaa jalkapalloa kaikille, jotka rakastavat lajia. LeoLionsilla on juniorijoukkueita eri ikäluokissa aina aloittelijoista nuoriin aikuisiin. Seuran tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille turvallinen, kannustava ja opettavainen ympäristö, jossa he voivat kehittyä niin pelaajina kuin ihmisinä.

LeoLionsin ensimmäinen miesten edustusjoukkue aloitti kilpailemisen alueellisella tasolla. Seuran strategiana on rakentaa vahva ja menestyvä joukkue aivan pohjalta alkaen. Joukkueen tavoitteena on nousta sarjatasoja ylöspäin ja päästä lopulta kilpailemaan kansallisella tasolla.

LeoLionsilla on myös naisten edustusjoukkue, joka aloitti toimintansa vuonna 2020. Tavoitteena on kehittää naisten joukkuetta ja mahdollistaa heille edustusjalkapallokentillä.

LeoLionsilla on tärkeä rooli paikallisessa yhteisössä. Seura järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joilla pyritään edistämään jalkapallon harrastamista ja yhteisöllisyyttä alueella. Seura myös tekee yhteistyötä muiden paikallisten jalkapallojoukkueiden sekä urheiluseurojen kanssa.

LeoLionsin arvot perustuvat reiluun peliin, tiimityöhön ja kestävään kehitykseen. Seura haluaa innostaa myös nuoria liikkumaan ja antaa heille mahdollisuuden löytää jalkapallo intohimokseen.

LeoLions on vielä nuori seura, mutta sen tulevaisuus näyttää valoisalta. Sen tavoitteena on kasvaa vahvaksi ja arvostetuksi jalkapalloseuraksi paitsi alueellisella, myös kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. LeoLions on paikallinen ylpeydenaihe ja sen mottona on “Ketään ei jätetä taakse”. Seura haluaa edistää yhteisöllisyyttä ja tarjota kaikille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa jalkapallon parissa.


Satunnainen:


Vastaavia: