Lukuaika: < 1 minuutti
Suomalaisen yhtyeen uusin musiikkivideo on julkaistu ja se on herättänyt suurta kiinnostusta jo ennen julkaisuaan. Video nimeltään “Unessa ja Valvetilassa” on täynnä vangitsevaa draamaa ja hypnotisoivaa musiikkia.

Yhtyeen musiikki on noussut suureen suosioon viime vuosien aikana ja fanit ovat odottaneet jännityksellä uutta musiikkivideota. Video onkin ylittänyt kaikki odotukset ja nostanut yhtyeen entistä korkeammalle suomalaisessa musiikkimaailmassa.

“Unessa ja Valvetilassa” -videon tarina seuraa nuorta naista, joka elää kahdessa todellisuudessa – unessa ja valvetilassa. Hänen unensa ovat täynnä surrealistisia ja aavemaisia elementtejä, kun taas valvetilassa hän kamppailee todellisuuden ja unen välillä. Draaman lisäksi videossa nähdään myös upeita tanssikohtauksia, jotka tuovat mukaan hypnoottisen tunnelman.

Yhtyeen keulahahmo kertoo, että musiikkivideo sai inspiraationsa hänen omista unistaan ja sen tarkoituksena on kuvata unien ja valveen välistä haurasta suhdetta. Musiikin lisäksi myös videon visuaalisuus ja tarina ovat tärkeässä roolissa yhtyeen kokonaisilmeessä.

“Unessa ja Valvetilassa” on saanut myös paljon positiivista palautetta ulkomailta ja se onkin tavoittanut uusia kuulijoita ympäri maailmaa. Yhtyeen musiikin uniikki soundi ja rohkea visuaalisuus ovat vanginneet niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin musiikin ystävät.

Uusi musiikkivideo on jälleen yksi osoitus suomalaisen musiikin monimuotoisuudesta ja siitä, että pohjoisesta osataan tehdä maailmanluokan musiikkia. “Unessa ja Valvetilassa” -video on ehdottomasti katsomisen arvoinen ja tulee jäämään suomalaisten musiikkivideoiden historiankirjoihin vahvana ja visuaalisesti upeana teoksena.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö