Kevät on täällä ja se tuo mukanaan uutta raikkautta ja iloa myös hiusmuotiin. Tämän vuoden kuumimmat trendit keskittyvät värjätyille tukkasävyille ja rohkeille leikkauksille. Lue lisää alta, mitä kaikkea uutta kevät tuo tullessaan.

Värjätyt tukkasävyt ovat ehdoton hittituote kevään muodissa. Vaaleat ja pastellisävyiset hiukset ovat edelleen voimissaan, mutta tänä vuonna nähdään myös rohkeampia sävyvalintoja kuten vihreää, sinistä ja jopa harmaata. Tällaiset rohkeat sävyt tuovat piristystä harmaiseenkin päivään ja antavat mahdollisuuden leikitellä erilaisilla lookseilla. Jos haluat kokeilla jotain uutta, mutta et uskalla värjätä hiuksiasi pysyvästi, voit kokeilla esimerkiksi väliaikaisia hiusvärejä tai hiusraitoja, jotka lähtevät helposti pesemällä.

Tänä keväänä myös hiusten leikkauksissa näkyy rohkeutta ja leikkisyyttä. Lyhyet, siilit ja puolipitkät polkka-leikkaukset ovat suuressa suosiossa, mutta myös pitkät hiukset ovat saaneet uutta ilmettä. Kerrostetut ja kiharat leikkaukset tuovat runsautta ja liikettä hiuksiin. Myös erilaiset bangs- eli otsatukkatrendit ovat tulleet jäädäkseen, joten nyt on erinomainen aika kokeilla rohkeasti erilaisia parturointeja ja tukkakokeiluja.

Kevään hiusmuodissa korostuvat luonnollisuus ja helppous. Kiharoiden ja laineiden suoristaminen saa nyt väistyä, ja annetaan luonnollisten kiharoiden näkyä. Myös rennot nutturat ja poninhännät ovat tänä keväänä suosittuja hiustyylejä. Ponnaritrendiä voi kokeilla myös hieman erilaisilla tavoilla: letittämällä ponnarin ympärille, koristelemalla hiuslenkeillä tai käyttämällä erilaisia hiuspantoja ja -klipsejä.

Hyväkuntoiset ja kiiltävät hiukset ovat aina muodissa. Tänä keväänä panostetaan erityisesti hiusten hyvinvointiin ja terveyteen. Rutiinilliset hiusnaamiot ja laadukkaat hiustenhoitotuotteet ovat avain silkkisiin ja terveisiin hiuksiin. Kevätmyrskyjen rasittamille hiuksille kannattaa myös antaa välillä lepoa ja mahdollistaa hiusten luonnollinen kuivuminen. Lämpötyökalujen käyttöä kannattaa myös välttää ja suojata hiukset auringolta esimerkiksi hiusöljyllä.

Kevään uutuudet värjätyissä tukkasävyissä ja leikkauksissa tarjoavat mahdollisuuden tuoda omaa persoonallista twistiä hiustyyleihin. Rohkeimmat voivat toteuttaa unelmansa esimerkiksi pastellinvärisillä hiuksilla ja saada samalla piristystä arkeen. Myös lyhyen ja raikkaan leikkauksen kokeileminen voi olla uusi alku ja tuoda lisäboostia itsetuntoon. Muistathan kuitenkin aina huolehtia hiustesi hyvinvoinnista ja kuunnella omaa tyyliäsi. Pidä siis mielessä nämä keväiset trendit ja hurmaa kaikki upeilla hiuksillasi!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta