Lukuaika: 2 minuuttia
Syksy on saapunut ja yhdessä sen kanssa myös uudet muotitrendit. Tänä vuonna erityisesti villamateriaalit ovat pinnalla ja monella tavalla. Villavaatteiden käyttö lämmittää ja tuo mukavaa pehmeyttä viileiden syyssäiden keskelle. Kerromme nyt tarkemmin millaisia villamateriaaleihin pohjautuvat trendit ovat tällä syksyllä.

Villapuserot
Villapuserot ovat ehdoton syksyinen perusvaate, joka sopii monenlaiseen asuun ja tyyliin. Tänä syksynä villapuseroiden suunnitelussa ja materiaaleissa on panostettu erityisesti laatuun ja pehmeyteen. Esimerkiksi merinovillapuserot ovat tällä hetkellä suosiossa, sillä ne ovat lämpimiä ja samalla pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten. Myös erilaiset neulepuserot, joiden materiaalina on käytetty esimerkiksi alpakkaa tai mohairia, ovat trendikkäitä tänä syksynä.

Villamekot
Mikäli haluat pukeutua hieman juhlavammin, villamekko on täydellinen valinta syksyyn. Se on samalla sekä tyylikäs että mukava vaatekappale, joka lämmittää viileämmillä keleillä. Villamekot ovat tänä syksynä monipuolisia ja niitä löytyy erilaisilla leikkauksilla ja kuoseilla. Esimerkiksi pukeutumiseen sopiva muodikas villamekko voi olla nimittäin hieman väljemmän mallinen kuin juhlapukeutumiseen sopiva kapea ja pukeutumisen upeampi villamekko.

Villakangastakit
Yksi klassisimmista villamateriaaleihin pohjautuvista vaatekappaleista on villakangastakki. Tämä ajaton takki kestää vuodesta toiseen, ja sitä voidaan käyttää niin juhlapukeutumisessa kuin arkiasuissa. Villakangastakkia on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa. Tänä syksynä suosittuja ovat erityisesti vaaleat pastellisävyt sekä klassinen musta.

Villasukat ja huivit
Villasukat ja huivit ovat myös tällä hetkellä erittäin suosittuja asusteita syksyisissä asuissa. Ne tuovat lämpöä ja pehmeyttä jalkaan ja kaulaan samalla kun antavat asulle viimeistellyn ilmeen. Villasukkia löytyy monissa eri väreissä ja kuoseissa, ja ne voi yhdistellä niin rentoon kuin tyylikkääseenkin asuun. Villahuiveja puolestaan on saatavilla niin villasta, merinovillasta kuin cashmerestakin valmistettuina, ja niiden värimaailma vaihtelee hillitystä värikkääseen.

Villasävyt
Tämän syksyn villamateriaalien trendivärit ovat syksyn luonnolliset värit, kuten erilaiset ruskean ja beigen sävyt, mutta myös klassikot, kuten harmaa ja musta ovat edelleen suosittuja. Myös lämpimät viininpunaiset ja oliivinvihreät sävyt ovat nähtävissä monissa villapukineissa.

Nyt on aika kaivaa kaapista kaikki villapuserot, -mekot, -takit ja -asusteet ja yhdistellä niitä rohkeasti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Villamateriaalit eivät petä syksyllä, sillä ne ovat lämpimiä ja mukavia, mutta samalla myös tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Valitse rohkeasti erilaisia villasävyjä ja yhdistele vaatteita ja asusteita aina tilanteen mukaan. Näin luot omaa tyyliäsi kunnioittaen tämän syksyn villamateriaalien muotia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö