2024/04/18

Suomen kesä on vihdoin täällä ja mikä olisikaan parempaa kuin lämmön lisäksi huippuedut upeista kesävaatteista! Nyt on aika käydä läpi muotimaailman uusimmat trendit ja löytää täydelliset asut kesän viileille illallisille, rennoille rantapäiville tai vaikkapa festareille.

Kesä on täynnä väriä ja nyt se näkyy myös muodissa. Kesävaatteet ovat täynnä iloisia värejä ja hauskoja kuvioita, jotka tuovat piristystä jokaiseen asuun. On aika unohtaa synkät talvikauden värit ja pukeutua keväisiin ja kesäisiin väreihin!

Onneksi nyt on juuri oikea aika ostaa uusia vaatteita, sillä monet suosikkimerkkimme tarjoavat nyt uskomattomia aleja. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme hankkia uusia vaatteita edullisesti ja samalla pysyä ajan tasalla trendeissä.

Mikäli haluat korostaa kesätyyliäsi, suosittelemme panostamaan värikkäisiin mekkoihin ja hameisiin. Ne ovat rentoja, mutta samalla tyylikkäitä vaihtoehtoja lämpimään säähän. Kukkakuviot ja pastellisävyt ovat ehdottomia suosikkeja tänä kesänä. Voit myös valita raikkaanvalkoisen mekon, joka on aina varma valinta.

Shortsit ja kesäiset caprit ovat myös oiva valinta lämpimille päiville. Voit yhdistää ne rennosti t-paitaan tai tunikaan luodaksesi rennon, mutta huolitellun lookin. Rafaelan kesäiset caprit tarjoavat monia eri vaihtoehtoja ja erilaisia värejä, joten voit valita itsellesi sopivimman.

Mikäli haluat lisätä tyyliisi ripauksen boheemia tunnelmaa, suosittelemme katsastamaan kukallisista kuoseista valmistetut vyötärö- ja maksimekot. Ne ovat täydellisiä rentoihin kesäpäivien asuihin, mutta voit myös muuntaa niitä juhlavammaksi lisäämällä trendikkään korun tai korkokengät.

Miehille löytyy myös paljon valinnanvaraa alessa. Värikkäät ja graafiset t-paidat ovat tämän kesän hitti ja ne sopivat täydellisesti rentoon rantalookiin. Ne voi yhdistää farkkujen tai bermudien kanssa.

Mikäli olet lähdössä festareille, suosittelemme panostamaan chinoihin ja t-paitaan. Chino-housut ovat rennon tyylikkäät ja ne voit yhdistää sekä t-paitaan että kauluspaitaan riippuen tilaisuudesta. Värikkäät ja graafiset kuviot tuovat lisää särmää asuun.

Lopuksi haluamme korostaa suurimman kesämoodin tuovaa asustetta – aurinkolaseja! Ne eivät vain suojaa silmiä auringolta, vaan ne ovat myös kesän tärkein asuste. Ne ovat täydellinen tapa täydentää kesätyyliäsi ja valitaan värikkäät tai hauskat mallit, niin ne tuovat lisää iloa kesään.

Tässä oli vain muutamia esimerkkejä kesän trendikkäistä vaatteista, jotka ovat nyt tarjouksessa. Miksi et siis käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja päivittäisi kesävaatekaappiasi? Muistathan myös kysyä naisiltasopivimmat asukokonaisuudet, sillä heiltä saat arvokkaita vinkkejä ja neuvoja. Hyviä ostoksia ja nautinnollista kesää!


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 07:12.33