2024/04/18

Muoti on fiksu tapa ilmentää omaa persoonallisuutta ja tyyliä, ja jokaisella meillä on oma tapamme pukeutua. Jokainen sesonki tuo mukanaan uusia trendejä ja inspiraatiota, ja tällä kertaa olemme koonneet kuusi kuvaa matkalla muotiin. Nämä kuusi trendiä ovat nousseet esille muotimaailmassa ja ovat valloittaneet sydämemme.

1. Röyhelöt

Röyhelöt ovat olleet jo useamman vuoden ajan suuressa suosiossa ja tänä keväänä ja kesänä ne ovat edelleen vahvasti mukana muodissa. Röyhelöt tuovat asuun naisellista ja romanttista tuntua, olipa ne sitten puseron hihoissa, helmassa tai vaikkapa kesämekon yksityiskohtana. Ne myös liikkuvat kauniisti ja tuovat ryhtiä kokonaisuuteen.

2. Värikkäät kuviot

Uniikit ja värikkäät kuviot ovat nyt suuressa suosiossa. Ne tuovat raikkautta ja energiaa asuun kuin asuun. Raikasta kevät- ja kesävaatevarastoasi kukkakuosilla, eläinprinteillä tai vaikkapa geometrisilla kuvioilla. Parhaimmillaan värikkäät kuviot piristävät myös mielialaa ja tuovat hymyn huulille.

3. Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen väri on valloittanut muotimaailman ja se näkyy nyt kaikkialla. Sävyjä löytyy pastellisista pehmeistä vaaleanpunaisista energisempiin pinkkeihin. Vaaleanpunainen on herkkä ja romanttinen väri, mutta yhdistettynä esimerkiksi farkkuihin tai nahkatakkiin, siitä saa myös hieman rohkeamman ilmeen.

4. Pitkät hameet ja mekot

Keväällä ja kesällä helmassa liehuvat mekot ja hameet ovat ehdoton luottovaate. Pituudella ei ole rajoja, voit valita midimittaisen helman pohkeisiin asti tai valita runsaasti maahan ulottuvan maksimekon. Pitkät helmat tuovat asuun huolettomuutta ja naisellisuutta. Yhdistä mekko tai hame esimerkiksi tennareihin tai naisellisiin sandaaleihin.

5. Statement-hihat

Asu kuin asu saa upean toisen luennon, kun siihen lisätään statement-hihat. Volumiikkaat, röyhelöiset, hihapaidat ja puhvihihat ovat kaikki nyt kovassa huudossa. Ne tuovat asuun näyttävyyttä ja kiinnostavaa yksityiskohtaa.

6. Merihenkisyys

Merihenkiset vaatteet ovat aina ajankohtaisia kevät- ja kesämuodissa. Seilaa muodikkaasti tällä sesongilla ja valitse valkoisen, sinisen ja raidallisen yhdistelmä. Merihenkisyys näkyy niin paitapuseroissa, mekoissa kuin housuissakin. Samaan tyyliin voi myös lisätä merihenkisiä yksityiskohtia esimerkiksi koruilla ja asusteilla.

Näillä kuudella kuvalla olet valmis matkaamaan muodin maailmaan. Valitse niistä itsellesi sopivat trendit ja luo persoonallinen tyyli. Muoti on hauska tapa ilmaista itseään ja seikkailu uusien trendien parissa tuo iloa ja inspiraatiota arkeen. Muista myös, että tärkeintä on pukeutua niin kuin itse haluat ja näyttää omaa tyyliäsi maailmalle.


Satunnainen:


Vastaavia:


24h suosituimmat artikkelit:


Juho Saastamoinen, Turku

www.juhosaastamoinen.fi
www.juhosaastamoinen.com

Palautetta? Kysyttävää?
Lähetä WhatsApp: tästä


Generoitu: 2024/05/01 06:27.53