Lukuaika: < 1 minuutti
Matkamessut on vuosittain järjestettävä matkailualan tapahtuma, joka kokoaa yhteen matkailualan ammattilaiset, matkakohteet ja matkailusta kiinnostuneet ihmiset. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua uusiin matkakohteisiin, löytää matkavinkkejä ja suunnitella unelmien lomaa.

Matkamessujen ohjelma on monipuolinen ja tarjoaa jotain jokaiselle matkailusta kiinnostuneelle. Näytteilleasettajina on yli tuhat eri matkailuyritystä ympäri maailmaa, kuten matkatoimistoja, lentoyhtiöitä, hotelleja, matkakohteita ja matkustustarvikkeita myyviä yrityksiä. Messuilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin matkailualan tuotteisiin ja palveluihin sekä varata lomamatkoja suoraan tapahtumassa.

Matkamessuilla on myös erilaisia näyttelyitä ja luentoja, jotka tarjoavat tietoa eri matkakohteista, matkailusta ja matkailutrendeistä. Vierailijoille on mahdollista osallistua valokuvaus-, veneily- ja viinimaistelukursseille sekä oppia uutta esimerkiksi matkailubloggaamisesta ja matkakirjoittamisesta. Lisäksi matkamessuilla järjestetään monenlaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa esimerkiksi matkoja ja matkailutuotteita.

Matkamessujen teemoja vaihdellaan vuosittain, ja aiempien vuosien teemoja ovat olleet esimerkiksi luontomatkailu, matkustaminen vastuullisesti ja ekologisesti sekä seikkailumatkailu. Tapahtuman tavoitteena on edistää vastuullista matkailua ja tarjota matkailijoille mahdollisuus löytää uusia ja erilaisia matkailumahdollisuuksia. Messuilla on myös esillä kestävä kehitys ja siihen liittyvä matkailu, ja matkailualan yrityksillä on mahdollisuus esitellä omia vastuullisuustoimiaan ja -periaatteitaan.

Matkamessut tarjoavat myös mahdollisuuden löytää uusia ystäviä ja verkostoitua matkailualan ammattilaisten kanssa. Tapahtumassa on mahdollista tavata matkailubloggaajia, matkakirjoittajia ja matkailijayhteisöjen jäseniä sekä vaihtaa matkailuun liittyviä kokemuksia ja vinkkejä.

Matkamessut ovat täydellinen tilaisuus suunnitella seuraavaa lomamatkaa tai löytää uusia ja inspiroivia matkakohteita. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden päästä osaksi matkailumaailman tapahtumia ja seurata uusimpia matkailutrendejä ja -innovaatioita. Matkamessut ovatkin vakiinnuttaneet paikkansa matkailumaailman huipputapahtumana ja tarjoavat jokaiselle matkailusta kiinnostuneelle mahdollisuuden unelmoida ja suunnitella seuraavaa matkaa maailman ääriin.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö