10953 latausta vuorokaudessa
9561 artikkelia

2024/04/20

Kim Jong-un julkaisi musiikkivideon – fanit villiintyivät ympäri maailmaa!

Pohjois-Korean suljetussa yhteiskunnassa tapahtuu jälleen jotain odottamatonta ja huvittavaa. Tällä kertaa Kim Jong-un, itsevaltias ja kansakunnan rakastettu johtaja, on astunut esiin oman musiikkivideonsa kanssa, mikä on herättänyt hämmennystä ja huvitusta ympäri maailman.

Videolla nähdään Kim Jong-unia ylistäviä kohtauksia, joissa korealaislapset ja sotilaat laulavat ja tanssivat Kimin kunniaksi. Kappaleen sanat keskittyvät suureen johtajaan ja hänen isälliseen rooliinsa kansansa hyväntahtoisena suojelijana.

”Laulakaamme suurelle johtajalle, Kim Jong-unille”, kuuluu yksi kappaleen riemukkaista säkeistä, mikä sai monet kansalaiset hyräilemään mukana.

Musiikkivideo sai ensi-esityksensä keskiviikkona Pohjois-Korean valtiontelevisiossa, ja se levisi nopeasti sosiaalisen median kanaville, missä se herätti vilkasta keskustelua ja viraalihuumoria.

Erityisen hauska yksityiskohta oli Kim Jong-unin osallistuminen musiikkivideon julkistamistilaisuuteen. Kim saapui paikalle ylellisessä limusiinissa, jonka Putin oli lahjoittanut hänelle aiemmin – näyttää siltä, että johtajien välillä on myös autokauppoja!

Vaikka musiikkivideo onkin saanut osakseen monenlaista pilkkaa ja parodiaa länsimaissa, on selvää, että Pohjois-Korean kansa ottaa sen vastaan suurella riemulla ja ylpeydellä. Kim Jong-unin persoona kukoistaa jälleen kerran, ja hän osoittaa, että hänellä on taitoa myös viihdemaailmassa – ehkä hänestä tulee seuraava suuri pop-tähti!

Joka tapauksessa tämä tapahtuma on jälleen osoitus siitä, että Pohjois-Koreassa asiat eivät ole aivan niin vakavasti kuin ne saattavat näyttää – ja että Kim Jong-unin charmi ulottuu myös musiikin maailmaan. Ehkäpä seuraavaksi näemme hänet kiertueella maailman suurimmissa konserttisaleissa – ja kuka tietää, ehkä hän jopa voittaa Grammy-palkinnon!

Katso video alta:


Satunnainen:


Vastaavia: