10540 latausta vuorokaudessa
9499 artikkelia

2024/04/20

Stressi on nykypäivänä valitettavan yleinen ongelma, joka voi vaikuttaa monen elämään ja hyvinvointiin negatiivisesti. Jatkuva kiire, suorittaminen ja vaatimukset voivat aiheuttaa meille stressiä, joka puolestaan voi johtaa unettomuuteen, ahdistukseen ja jopa fyysisiin oireisiin. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voimme oppia hallitsemaan stressiämme ja löytämään rauhan ja tasapainon arjen keskeltä. Yksi näistä keinoista on mindfulness, ja juuri siitä haluamme kertoa sinulle tässä artikkelissa.

Mindfulness eli tietoinen läsnäolo on alun perin buddhalaisista meditaatiotekniikoista peräisin oleva harjoitus, joka on saavuttanut suuren suosion länsimaissa viime vuosikymmeninä. Se perustuu siihen, että keskitymme tietoisesti ja hyväksyen nykyhetkeen, ilman arvostelua tai pyrkimystä muuttaa sitä. Tämä auttaa meitä vapautumaan negatiivisista ajatuksista ja tunteista sekä löytämään sisäisen rauhan.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan meidän mindfulness-treeniimme ja oppia lisää tästä hyödyllisestä harjoituksesta. Treenimme sisältää erilaisia meditaatiotekniikoita ja harjoitteita, jotka auttavat sinua lisäämään tietoisuutta omasta mielestäsi ja kehostasi sekä löytämään rauhan ja tasapainon stressaavassa arjessa.

Treenimme alkaa alustuksella, jossa kerron lyhyesti mindfulnessin perusteista ja sen hyödyistä. Tämän jälkeen siirrymme itse meditaatioharjoituksiin, joissa opettelemme erilaisia hengitysharjoituksia ja kehotietoisuutta sekä harjoitamme tietoista läsnäoloa arjen askareiden aikana. Lopuksi käsittelemme yhdessä harjoituksen herättämiä ajatuksia ja kokemuksia.

Treeniimme voit osallistua juuri sellaisena kuin olet – ei tarvitse olla aiempaa kokemusta meditaatiosta tai mindfulnessista. Riittää, että olet avoin uusille asioille ja valmis antamaan itsellesi aikaa ja tilaa keskittymiselle.

Tule siis mukaan ja sano ei stressille! Treeneihimme voit osallistua esimerkiksi lounastauolla tai hetken irtiottona kiireisestä päivästä. Saat treeneistämme eväitä, joita voit hyödyntää myös omassa arjessasi ja löytää rauhan ja tasapainon stressaavien tilanteiden keskeltä.

Muista ilmoittautua mukaan, niin saat tarkemmat tiedot aikatauluista ja paikasta. Toivomme, että näemme sinut mindfulness-treenissämme ja autamme sinua löytämään tietoisen läsnäolon voiman!


Satunnainen:


Vastaavia: