Kun Laura oli pieni tyttö, hän haaveili matkustamisesta ja seikkailuista. Hän ahmi matkailulehtiä ja unelmoi kaukaisista paikoista, joita hän vielä joskus pääsisi näkemään. Vanhempiensa kanssa tehtyjen matkojen jälkeen Laura huomasi rakastavansa erilaisia kulttuureja ja uskomattomia maisemia. Hän tiesi jo nuorena, että haluaa tutkia ja kokea maailmaa enemmän kuin vain turistina.

Kun Laura kasvoi, hänen intohimonsa matkustamiseen vain syveni. Lukion jälkeen hän päätti ottaa välivuoden ja lähteä maailmalle. Vanhemmatkin tukivat hänen päätöstään ja kehottivat nauttimaan nuoruudesta ja elämästä täysillä ennen aikuisuutta. Laura ei epäröinyt hetkeäkään ja päätti lähteä matkaan yksin.

Ensimmäinen kohde oli Thaimaa, josta löytyi kaikki mitä Laura oli kaivannut: upeita rantoja, kiehtovaa kulttuuria ja seikkailumahdollisuuksia. Hän kierteli maata kuukausien ajan ja tutustui paikallisiin ihmisiin sekä muihin matkailijoihin. Laura puhui paljon englantia ja oppi myös muutamia Thai-sanontoja. Hän koki Thaimaan kutsuvan ja lämminhenkisen ilmapiirin ja tiesi, että yhden kerran ei riittäisi.

Thaimaasta Laura jatkoi matkaa Vietnamiin, Laosin kautta Kambodzaan ja lopulta Malesiaan. Jokainen maa oli oma seikkailunsa ja Laura hyödynsi jokaisen mahdollisuuden tutustua paikallisiin ihmisiin ja kokea heidän kulttuuriaan. Hän majoittui hostelleissa ja tutustui reppureissareihin ympäri maailmaa. Laura huomasi, että vaikka yksin matkustaminen voi aluksi pelottaa, se myös avaa ovia uusiin kokemuksiin ja ihmisiin.

Kun Laura palasi kotimaahan välivuoden jälkeen, hän tiesi, ettei kotiin jääminen tulisi kysymykseenkään. Hän ilmoitti lähtevänsä opiskelemaan matkailualaa ja vanhemmat olivat ylpeitä tyttärensä vahvasta päätöksestä. Laura tiesi, että haluaa oppia lisää matkailusta ja löytää työn, jossa voisi jatkaa unelmaansa matkustamisesta.

Opiskellessaan Laura päätti ottaa etäopintoja ja lähteä taas maailmalle. Hän valitsi tällä kertaa Aasian sijaan Etelä-Amerikan ja päätyi Argentiinaan. Siellä hän työskenteli vapaaehtoisena paikallisessa matkailutoimistossa ja oppi lisää matkailualasta käytännössä. Hän myös tutustui Argentiinan eri alueisiin, kulttuureihin ja perinteisiin. Laura rakastui Etelä-Amerikan monimuotoisuuteen ja vakuuttui siitä, että se ei olisi viimeinen kerta kun hän palaa alueelle.

Laura sai valmistuttuaan unelmiensa työpaikan maailmanmatkaajien keskuudessa työskentelevästä matkailuyrityksestä. Hän pääsi suunnittelemaan ja järjestämään matkoja ympäri maailman ja jakamaan omaa intohimoaan matkustamiseen muiden kanssa. Kaikki hänen kokemuksensa ympäri maailman olivat opettaneet hänelle arvokkaita taitoja, kuten kulttuurienvälisen kommunikaation ja luovuuden.

Laura tiesi löytäneensä oman paikkansa maailmassa. Hän rakasti sitä, että hänen työnsä oli samalla hänen intohimonsa. Hän tunsi löytäneensä unelmien sataman, jonka kautta voisi toteuttaa kaikki matkustusunelmansa ja auttaa muita tekemään saman.

Nyt Laura on matkustanut jo yli 40 maassa ympäri maailmaa ja hänen tavoitteensa on kokea ja tutkia jokainen valtio. Hän on myös löytänyt maailmalta sen rakkautensa ja yhdessä miehensä kanssa he matkustavat ympäri maailmaa ja nauttivat seikkailuista yhdessä.

Laura on nuori nainen, joka uskalsi unelmoida suuremmasta ja tehdä unelmistaan todellisuutta. Hänen tarinansa osoittaa, että kun seuraa omaa sydäntään ja uskaltaa astua epämukavuusalueelle, maailma tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Laura rohkaisee kaikkia unelmoimaan ja ottamaan riskejä, sillä niistä voi löytää unelmien sataman ja paljon enemmän.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml Krim kuolema lapsi maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti Prigozin propaganda Putin Raha Rauha Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus twitter Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta