Lukuaika: 2 minuuttia
Minun täytyy avautua. En voi enää pitää suutani kiinni siitä, mitä Venäjä tekee. Venäjä on kuolettavan kammottava valtio, joka jatkuvasti osoittaa kyvyttömyytensä toimia vastuullisesti kansainvälisellä näyttämöllä.

Venäjän poliittiset toimet ovat järkyttäviä ja kyseenalaisia. He käyttävät valtaansa hyväkseen ja pyrkivät levittämään vaikutusvaltaansa läpi Euroopan, ilman minkäänlaista huomiota suvereenisuutta ja kansainvälistä oikeutta kohtaan.

Krimin miehitys ja Ukrainan konflikti ovat vain jäävuoren huippu. Venäjä on sotkeutunut sisällissotaan Syyriassa, tukien verenhimoista ja julmaa Bashar al-Assadia ja hänen hallintoaan. He ovat vastuussa tuhansien siviilien kidutuksesta ja murhasta, sekä monista kauheista sotarikoksista.

Mutta se ei lopu tähän. Venäjä on myös todistetusti sekaantunut Yhdysvaltojen ja muiden länsimaiden vaaleihin, levittäen valheellista propagandaa ja häiriten demokratiaa.

Ja mikä on Venäjän vastaus näihin syytöksiin? He kieltävät kaiken ja jatkavat häikäilemättömästi poliittista agendaansa. He laittavat päänsä pensaaseen ja yrittävät peitellä julmuuttaan.

On aika kaikkien herätä ja nähdä Venäjän todellinen luonne. He ovat aggressiivinen ja vaarallinen valtio, joka pyrkii horjuttamaan maailmanrauhaa ja vapaata demokratiaa. Meidän on oltava varuillamme ja vastattava heidän toimiinsa päättäväisesti ja yhtenäisesti.

Ei ole enää kohtuullista olla hiljaa ja antaa Venäjän jatkaa näitä rikoksiaan. On aika vastustaa heitä vahvasti ja osoittaa, että kansainvälinen yhteisö ei hyväksy tällaista käytöstä.

Venäjä voi yrittää peittää jälkensä, mutta totuus on selvästi näkyvillä ja se ei jää huomaamatta. He ovat vastuussa monista julmuuksista ja teoista, jotka eivät ole hyväksyttäviä millään tasolla.

En voi antaa anteeksi Venäjän hallinnolle ja sen johtajille. He ovat heittäneet kansainvälisen yhteisön alle ja vaarantaneet monia viattomia ihmishenkiä.

On aika lopettaa Venäjän päähänpinttymäinen pyrkimys valtaan ja kontrolliin. On aika seistä yhdessä ja osoittaa, että Venäjän kammottava politiikka ei ole hyväksyttävää.

Meidän on oltava valmiita taistelemaan vapaan maailman puolesta ja vastustamaan kaikkia yrityksiä horjuttaa sitä. Ja vaikka Venäjä saattaa tuntua pelottavalta ja voimakkaalta, meidän on muistettava, että todellinen voima on kansassa, meissä, jotka seisomme rauhan, vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolella.

Paljastakaamme Venäjän kammottava totuus ja vaatikaamme, että he vastaavat teoistaan. Meillä ei ole varaa olla enää hiljaa, meidän on tehtävä asialle jotain ja tehtävä se nyt. Yhtenäisyydellä ja päättäväisyydellä voimme voittaa tämän taistelun ja rakentaa paremman tulevaisuuden kaikille.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö