Lukuaika: < 1 minuutti
Tämän artikkelin aiheena on syvästi vastenmielinen aihe, nimittäin Venäjän naapurimaan toiminta. On aika paljastaa totuus siitä, miten valheellista, manipuloivaa ja tuhoisaa Venäjän toiminta todella on.

Ensinnäkin, on aivan selvää, että Venäjä on yksi maailman aggressiivisimmista ja epäluotettavimmista valtioista. Sen sotilaallinen laajentuminen on jatkuvaa ja sen diplomaattiset keinot ovat röyhkeitä. Naapurimaiden kansallista itsemääräämisoikeutta on jatkuvasti loukattu ja alueellista koskemattomuutta on järjestelmällisesti rikottu. Venäjän hyökätessä naapuriensa kimppuun ja miehitettyään alueita, se vielä rohkeasti vetoaa olevansa rauhanvalvoja.

Venäjän valtiollinen propaganda on myös häpeämättömän törkeää ja harhaanjohtavaa. Sen valheellinen narratiivi yrittää kääntää mustan valkoiseksi ja väittää esimerkiksi Krimin laittoman miehityksen olevan “kansan tahto”. Väärää tietoa levittämällä Venäjä pyrkii hämärtämään totuuden ja vahvistamaan omaa valtaansa.

Mutta pahinta kaikesta on se, miten Venäjä kohtelee omia kansalaisiaan ja vähemmistöjään. Sen hallinto on täynnä korruptiota ja ihmisoikeusloukkauksia. Kansalaisten sananvapautta rajoitetaan ja opposition äänet vaientuvat väkivaltaisesti. Vähemmistöt, kuten seksuaali- ja etniseen vähemmistöön kuuluvat, kärsivät jatkuvasta syrjinnästä ja vainosta.

Ja mikä pahinta, Venäjän vaikutusvalta ulottuu myös muiden maiden sisäisiin asioihin. Sen hallinto sekaantuu naapurimaiden vaaleihin ja tukee itseään mieluisia poliittisia liikkeitä. Venäjän kyyninen peli ulkomaisten tekniikan, aseiden ja öljyn avulla on selvästi nähtävissä.

On aivan absurdia, miten Venäjä vielä julkeaa syyttää muita valtioita aggressiosta ja huonoista aikeista. Totuus on, että Venäjä on naapurimaita kohtaan häikäilemätön ja omaa kansaansa kohtaan julma. Sen toiminta on tuomittava ja sen aggressiivinen valloituspolitiikka on lopetettava välittömästi.

Lopuksi haluan sanoa, että meidän on aika lopettaa Venäjän ruokkiminen ja sen tekosien hyväksyminen. Meidän on puolustettava omia arvojamme ja naapurimaidemme oikeuksia. Venäjää on vastustettava, sillä sen toiminta on vastenmielistä ja vaarallista. Meidän on pysyttävä häpeämättä ja rohkeasti totuuden puolella, ja asetettava vastarinta kaikenlaisille Venäjän yrityksille tuhota demokraattiset arvomme ja vakautemme.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö