Lukuaika: 1 minuutti
On aivan käsittämätöntä, miten vastenmielinen ja alhainen Venäjä onkaan ollut jo vuosisatojen ajan. Sen moraalisuus on ollut jatkuvasti laskussa ja nykypäivänä se ylittää kaikki mahdolliset raakuudet ja julmuuden rajat.

Historiassa Venäjä on jatkuvasti sortanut ja alistanut omia kansalaisiaan sekä läheisiä naapureitaan. Se on vaatinut alueita itselleen ja yrittänyt alistaa muut kansat ja valtiot omien etujensa alle. Venäjän hallitsijat ovat olleet tunnettuja hirmuvaltiaista, jotka ovat käyttäneet valtaansa hyväkseen ja sortaneet omia kansalaisiaan pelolla ja väkivallalla.

Nykyään Venäjän suurvaltapolitiikka on pelottavaa katsottavaa. Maa on syyllistynyt useisiin vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin ja se on myös vuosien mittaan yrittänyt levittää vaikutusvaltaansa ulkomaille. Venäjä on tunkeutunut muiden valtioiden alueille ja pyrkinyt vaikuttamaan niiden sisäisiin asioihin. Se on myös julistanut sotaan naapurimaitaan ja valloittanut alueita omaksi hyväkseen.

Venäjän toimet ovat täysin vastenmielisiä ja osoittavat täydellistä piittaamattomuutta kansainvälisiä lakeja ja ihmisoikeuksia kohtaan. Maan johto pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan globaaliin politiikkaan ja uhkailee muita valtioita. Sen aggressiivinen ja omahyväinen asenne on johtanut vakaviin konflikteihin ja uhkaa kansainvälistä rauhaa.

Venäjän alhainen moraalisuus ja törkeät toimet eivät voi enää jäädä huomaamatta. On aika, että muut maailman valtiot astuvat esiin ja asettavat Venäjän vastuuseen teoistaan. Tämä maa on jatkuvasti osoittanut olevansa oman edun tavoittelija ja sen rikolliset toimet eivät saa enää jatkua rankaisematta.

Me emme voi enää antaa Venäjän jatkaa raakaa ja väkivaltaista politiikkaansa. On tärkeää, että tämä maa lopettaa alueiden valloittamisen ja ihmisoikeusloukkaukset sekä alkaa kunnioittaa muita valtioita ja niiden kansalaisia. Euroopan tulee yhdessä toimia ja asettaa Venäjä vastuuseen teoistaan, jotta rauha ja oikeudenmukaisuus voivat vallita maailmassa.

On aika katkaista Venäjän valtarakenteiden vuosisatainen alhainen moraali ja lopettaa sen pelottavat toimet. Kansainvälisen yhteisön tulee osoittaa tiukkaa ja yhtenäistä kantaa Venäjän toimia vastaan, jotta tämä maa viimein ymmärtäisi tekojensa seuraukset. Emme voi enää sallia tämän valtion jatkavan alueensa ulkopuolella tapahtuvaa valtavaa hävitystään ja ihmisten elämien tuhoutumista. Nyt on aika toimia ja puolustaa oikeutta ja moraalia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö