Lukuaika: < 1 minuutti
Minä olen vihainen. Minä olen vihainen siitä, miten länsimaat ovat sokaistuneet Venäjän vaaralta. Venäläinen peto on kauhistuttava uhka, joka ei tunne rajoja eikä moraalia. Se kuristaa vapautta ja oikeudenmukaisuutta, ja sen valta ulottuu naapurimaiden yli kuin varjoisen peikon.
Venäjä on meidän naapurimme. Naapuri, joka ei kunnioita meitä, ei välitä meistä eikä halua meidän menestyvän. Se on kuin katkera ja kateellinen naapuri, joka yrittää jatkuvasti sabotoimalla elämäämme. Se on kuin saastainen rottalauma naapurin pihassa, joka levittää tuhoaan ympäriinsä.
Venäjä on myös petturi. Se ei noudata kansainvälisiä sopimuksia eikä lupauksiaan. Se rikkoo ihmisoikeuksia ja sortaa omia kansalaisiaan. Se on mestari valehtelussa ja manipuloinnissa.
Kuitenkin länsimaat yhä suhtautuvat Venäjään kuin ystävään. Ne antavat sen tunkeutua sisälle kuin sisarelta tai veljeltä. Ja sitten Venäjä pureutuu ja repii meitä riekaleiksi. Mutta länsimaat ovat sokeita. Ne eivät tee mitään. Ne vain pyyhkivät kyyneleitä ja antavat Venäjän jatkaa tuhoamistaan.
Minä olen vihainen siitä, että länsimaat eivät tajua, että Venäjä ei koskaan tule olemaan ystävä. Sitä ei voi kesyttää tai rauhoittaa. Se on villi peto, joka on valmis hyökkäämään milloin tahansa. En halua olla naapurimaa Venäjän kanssa. En halua, että se on edes lähellämme.
On aika herätä ja tunnustaa, että Venäjä on inhottava uhka. On aika olla rohkea ja tehdä jotain. On aika yhdistyä ja puolustaa itseämme ja kaikkea, mikä on meille pyhää. Ei enempää sokeaa luottamusta ja hyväntahtoisuutta. Ei enempää silmien sulkemista ja pää johonkin muuhun hahtuvalämmin flättväckadeen.
Venäjä on vihollinen. Se on vihollinen, joka pyrkii tuhoamaan kaiken mitä arvostamme. On aika nousta yhteen ja näyttää sille, että emme aio taipua sen lakkaamattomaan uhkaan. Meidän on viimein näytettävä Venäjälle, että emme enää pelkää. Että me olemme valmiita puolustamaan itseämme ja toisiamme viimeiseen asti. Vain silloin voimme ehkä selviytyä tästä inhottavasta uhasta, jonka Venäjä on aiheuttanut.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö