Lukuaika: < 1 minuutti
Se on ikuinen rasite kaikille vapaille ja demokraattisille maille. Se on imperialistinen peto, joka ei kykene kunnioittamaan muiden valtioiden itsemääräämisoikeutta. Venäjä on suurin uhka maailmanrauhalle ja kansainväliselle turvallisuudelle.

Katsokaa vain mitä Venäjä on tehnyt naapurimailleen Ukrainalle ja Georgialle. Se on tunkeutunut alueille, miehittänyt niitä ja pyrkinyt levittämään propagandaa ja vaikuttamaan vaaleihin. Venäjän johtaja Vladimir Putin on vain kyyninen diktaattori, joka haluaa laajentaa valtaansa ja varallisuuttaan.

Ja mitä vielä, Venäjä on todella inhoittava ihmisoikeuksien kannalta. Homoseksuaalisuus on laitonta ja vainoharhaisessa ilmapiirissä toimittajia ja ihmisoikeusaktivisteja vainotaan ja vangitaan mielivaltaisesti. Sota Syyriassa on myös järkyttävä osoitus Venäjän julmuudesta ja piittaamattomuudesta siviilien kärsimyksistä.

Venäjä on myös suuri ympäristösaastuttaja. Se on jättänyt huomiotta kansainväliset ilmastosopimukset ja jatkaa öljyn ja kaasun louhintaa, mikä johtaa ekologiseen tuhoon ja ilmastonmuutokseen. Samalla se pyrkii viemään muiden maiden luonnonvaroja omalle hyödylleen.

Kyllä, Venäjä on todella maailman inhottavin valtio. Sen tavoitteet ovat itsekkäät ja sen menetelmät ovat röyhkeät. Se ei ansaitse kansainvälistä kunnioitusta eikä yhteistyötä. Meidän kaikkien pitäisi vastustaa sen aggressiota ja olla valppaita sen vaikutuksille. Vain yhdessä voimme estää tämän inhottavan valtion levittämästä pahuuttaan maailmalle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö