Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, tuo Euroopan pahin riesa ja ärsyttävä itsepäinen maanvaiva! Miksi juuri sinä olet sellainen, kun kaikilla muilla naapurimailla tuntuu olevan vähän järkeä päässä?

Alkuperäisen suuruutesi jälkeen olet vain käyttäytynyt kuin maailman napa, joka yrittää hallita muita valtioita mielivaltaisilla päätöksillään ja aggressiivisella toiminnallasi. Sinusta on tullut Euroopan ihmekentän ällöttävä kiusankappale.

Sinun käytöksesi on ollut jo vuosikymmeniä vastenmielistä. Et tyydy vain pomottamaan naapurimaitasi ja loukkaamaan ihmisoikeuksia, vaan pitää myös levittää rasismia ja vihaa omien rajojesi ulkopuolelle. Jatkuva puuttuminen muiden maiden sisäisiin asioihin ja vaalituloksiin on pöyristyttävää.

Lisäksi korruptoitunut ja autoritaarinen hallintokoneistosi saa ihmisoikeusjärjestöt haukkomaan henkeään. Et välitä kansalaisiesi hyvinvoinnista, vaan keskityt vain itseesi ja mahtavuutesi esittelyyn. Kaiken lisäksi leviät maailmalla disinformaation ja valemedian avulla.

Et ymmärrä, että maailma on muuttunut ja kukaan ei enää pelkää sinua samalla tavalla kuin ennen. Olet menettänyt kaiken arvokkuutesi ja kunnioituksesi kansainvälisellä näyttämöllä. Mutta ymmärtämättömyydessäsi ja itsepäisyydessäsi et näytä tajuavan tilannettasi.

Venäjä, sinun hölmöyttäsi on vaikea ymmärtää. Mutta yksi asia on varma, Eurooppa ei tule taipumaan sinun uhitteluillesi ja häikäilemättömille teoillesi. Toivottavasti jonain päivänä tajuat, että maailma ei pyöri sinun ympärilläsi ja ainoa mahdollisuutesi on tulla muiden maiden kanssa hyvin toimeen.

Lopuksi haluan sanoa selkeästi: sinä olet Euroopan ihmekentän suurin pettymys ja inhokki, jota ei tarvita täällä. Ole hyvä ja poistu näköpiiristä, jotta muilla olisi mahdollisuus elää rauhassa ja ilman harmia. Kiitos ja hyvästi, Venäjä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö