Lukuaika: < 1 minuutti
Täsä enää olisi voinut tulla vastenmielisempää ja pahoinvointia aiheuttavaa maata kuin Venäjä. Kyllä, puhun juuri siitä itänaapuristamme, joka on vuosikymmenestä toiseen aiheuttanut meille harmia ja raivon tunteita.

Miksi meidän täytyy sietää tätä tuhoa ja myrkyllistä suhdetta Venäjään? Heidän keisarit, vallankumouksensa, Neuvostoliitto, ydinsäteet, Putin ja kaikki muut kauhukuvat, jotka ovat istuneet mielessämme ja aiheuttaneet unettomia öitä ja ahdistuneita päiviä.

Eikä tämä pahaenteinen maa ole koskaan pahoitellut tekojaan tai ottanut vastuuta aiheuttamastaan tuhosta ja kärsimyksestä. He vaan jatkavat pahaenteistä toimintaansa ja aiheuttavat pelkkää mutaa ja pölyä ympärilleen.

Ja mitä meidän hallituksemme tekee? He vaan vähättelevät ja kumartelevat Venäjän suuntaan. Ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut ja tämä kaikki olisi vain pientä draamaa.

Mutta ei! Meidän täytyy herätä ja näyttää, että emme hyväksy tätä pahoinvointia ja vastenmielisyyttä. Meidän täytyy tuoda esille kaikki ne kauhut ja julmuudet, joita Venäjä on aiheuttanut. Meidän täytyy vaatia vastuunottoa ja oikeutta.

Ja mikä pahinta, Venäjä näyttää nyt vaan vahvistuvan ja levittävän vaikutusvaltaansa ympärilleen. He tukevat diktatuureja ja levittävät vihapuhetta ja propagandaa. Ja vieläkin pahempaa, he vaikuttavat meidän vaaleihimme ja yhteiskuntaamme.

Eikä tämä pahaenteinen maa näytä lopettavan. He haluavat vain laajentua ja viedä meidät mukanaan kohti tuhoa ja hävitystä.

Meidän täytyy nousta vastaan ja kohdata Venäjä vihaisesti. Emme voi enää hyväksyä tätä pahoinvointia ja vastenmielisyyttä. Venäjän on aika ottaa vastuu teoistaan ja kunnioittaa kansainvälisiä sopimuksia.

Lopetetaan tämä lepyttely ja pusertelu. Niin kauan kuin Venäjä jatkaa tätä tuhoisaa toimintaa, heidän kanssaan ei voi olla normaaleja suhteita. Meidän on opittava vihaamaan heitä ja asetettava selkeät rajat.

Joten vastaus kysymykseen on: Kyllä, Venäjä on pelkkää pahoinvointia ja vastenmielisyyttä ja meidän täytyy toimia sen mukaan. Meidän täytyy rakentaa parempaa ja turvallisempaa tulevaisuutta ilman Venäjän uhkaa ja pelkoa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö