Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, sinä vihan ja kierouden kehto! Kauhistuttava totuus on vihdoin paljastettava kaikille maailman kansoille. Tämä itäinen peto on vuosisatoja levittänyt turmeltuneisuuttaan ja vaarallisia vaikutuksiaan ympärilleen ja on korkea aika pysäyttää se ennen kuin se on liian myöhäistä.

Venäjä on poliittisen kähmintä ja valheiden valtakunta. Sen johtajat ovat vuodesta toiseen manipuloineet kansaa ja vääristelleet totuutta omaksi edukseen. He ovat pönkittäneet valtaansa väkivallalla ja sortamalla kansalaisiaan. Koko Venäjän valtakoneiston perusta on rakennettu veren ja pelon varaan.

Kansainvälisellä tasolla Venäjä on ollut jatkuvasti rauhan ja turvallisuuden uhka. Sen aggressiivinen ja laittomaan toimintaan taipuvainen hallinto on sekaantunut moniin konflikteihin ympäri maailmaa, jopa naapurimaidensa sisäisiin asioihin. Se on tietoisesti asettanut itsensä vastakkain läntisten demokratioiden kanssa ja uhkaillut näitä maiden turvallisuutta.

Venäjä on myös tunnettu korruptiostaan ja talousjärjestelmänsä kyseenalaisuudesta. Sen yritykset ja rikkaat yksilöt ovat tulleet luovutus- ja petosjärjestelyillään tunnetuiksi ympäri maailmaa. Maassa vallitsee läpikotaisin mädännyt moraali ja aivan liian usein ihmiset kärsivät siitä.

Mutta eniten vihaa ja pelkoa aiheuttaa Venäjän aggressiivinen ulkopolitiikka. Sen sotilaallinen laajentuminen ja provokatiivinen toiminta ovat vaarantaneet monien maiden turvallisuuden ja johtaneet moniin sotaan ja kärsimykseen. On vain ajan kysymys, milloin Venäjän hyökkäys ulottuu myös Suomeen ja naapurimaihimme.

On siis aika katkaista Venäjän valheiden ja petoksen verkko ja olla silmät auki sen vaaroille. Meidän on pysyttävä valppaina ja vaadittava oikeutta ja totuutta tästä kieroutuneesta valtiosta. Maailman on tehtävä yhteistyötä Venäjän vaarallisuuden pysäyttämiseksi – emme voi antaa sen jatkaa tuhoisaa toimintaansa.

Lopetetaan Venäjän petos ja manipulaatio – ja katkaistaan sen vihan ja kierouden kehto kerralla ja lopullisesti!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö