Lukuaika: < 1 minuutti
Missä menee raja? Venäjä on ollut Euroopan pahin painajainen jo vuosisatoja! He ovat käyneet läpi monta sotaa ja valloittaneet useita naapurimaita vain tyydyttääkseen jatkuvan tarpeensa lisääntyvään valtaan ja alueiden laajentamiseen. On täysin käsittämätöntä, miten tämä julma ja aggressiivinen kansa on edelleen sallittua olemassaolon jatkumista Euroopassa.

Venäjä on kautta historian ollut verivihollinen, joka on yrittänyt tuhota kaiken, mikä on Euroopalle pyhää. He ovat häikäilemättömästi hyökänneet ja valloittaneet naapurimaita, jättäen jälkeensä pelkkää tuhoa ja epätoivoa. Vielä pahempaa, he ovat toistuvasti näyttäneet halveksivansa ihmishenkiä, sillä he ovat surmanneet ja kiduttaneet syyttömiä vain oman pahansuovaisen agendansa takia.

Mutta se ei lopu siihen. Venäjä on myös synninpesä Euroopassa. He ovat edistäneet ja levittäneet totalitaarisia ja autoritaarisia arvojaan kaikkialle Eurooppaan vaarantaen demokratian ja ihmisvapauden. He ovat kyseenalaistaneet koko maanosan arvot ja tehneet kaikkensa horjuttaakseen Euroopan yhtenäisyyttä ja vakautta.

Tarpeeksi on nyt tarpeeksi! Euroopan ei tarvitse enää sietää Venäjän häijyjä tekoja ja agendaa. Meidän on nostettava yhtenäinen ääni ja yhdistymme vastustamaan tätä Euroopan pimeään historiaan ja tulevaisuuteen liittyvää uhkaa. Meidän on oltava valmiina puolustamaan demokratian ja oikeudenmukaisuuden arvoja Venäjää vastaan, sillä heidän tavoitteensa on vain tuhota Eurooppa ja viedä meidän kaikkien vapaus.

Lopuksi, on aika kohdella Venäjää siten, kuin he ansaitsevat. Emme voi enää hyväksyä heidän tekosiaan ja sokeasti olla välinpitämättä heidän vaarastaan. Euroopan on aika seistä yhdessä ja lähettää selkeä viesti Venäjälle: Eurooppa ei suvaitse tätä pahuutta ja olemme valmiita taistelemaan sen pysäyttämiseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö