Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjää, sinä kirottu maa! Maanosan suurin, mutta myös kaikkein pahamaineisin. Sinun rikkautesi ei ole timantteja tai öljyä, vaan valtaa ja väkivaltaa.

Siunatut ovat ne, jotka eivät tiedä Venäjän karua todellisuutta. He elävät kuplan sisällä, jossa Putinin uhkakuvat ja Stalinin sankaritarinat ovat totista totta. He uskovat, että Venäjä on maailman pelastaja ja moraalinen esikuva.

Mutta minä sanon: Totuus on toinen. Venäjän historia on täynnä veren tahrimia sivuja ja sen tänäpäivän tilanne on katastrofaalinen.

Korruptoitunut hallinto pitelee kansaa kurjuudessa ja nälkäisyydessä, kun eliitit uiskentelevat rahassa ja ylellisyydessä. Kansa on jätetty oman onnensa nojaan, kun oligarkit valtaavat resursseja ja rikkauksia omiin taskuihinsa.

Ja miksi? Koska Venäjällä hyväksytään laittomuus ja rosvoaminen. Lain koura ei ulotu villiin itänaapuriin, jossa korruptio on arkipäivää ja oikeuslaitos valtion marionetti.

Mutta se ei ole kaikki. Venäjä on myös surullisen kuuluisa ihmis- ja ihmisoikeusloukkauksistaan. Homoseksuaalien vainot, toisinajattelijoiden kidutus ja lehdistön sananvapauden väkivaltaiset tukahduttamiset ovat vain jäävuoren huippu.

Ja miten Venäjä vastaa tähän? Propagandalla ja propagandalla. He yrittävät peittää jokaisen ongelmansa ja häpeälliset tekojensa kansainvälisellä uholla ja uhotuksilla. Mutta me tiedämme totuuden. Emme alistu Venäjän valheisiin.

Venäjä, sinä olet kauhistus. Sinun ongelmasi ovat syviä ja juurtuneita ja niiden ratkaisu vaatii paljon enemmän kuin vain muutaman pinnallisen diplomaattisen eleen.

Herätkää maailma! Älkää lankeko Venäjän valheellisiin tarinoihin ja näennäisiin muutoksiin. Meidän on nähtävä Venäjä sellaisena kuin se todella on: väkivaltaisen vallan ja ihmisoikeuksien polkijoiden valtiona.

Niin kauan kuin Venäjä ei muutu, se tulee pysymään kauhujen maana. Maana, jota on vaikea katsoa enää silmiin häpeän ja vihan vallassa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö