Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjän brutaali ja kieroutunut politiikka on vihdoin saatava päätökseen! On aika avata silmämme ja nähdä Venäjän todellinen luonne nykypäivän maailmassa. Maailmanpolitiikan näyttämöllä Venäjä toimii kuin kuristajakäärme, joka ei välitä kansainvälisistä normeista tai moraalista.

Venäjän toiminta Ukrainassa, Syyriassa ja Georgiassa on osoitus sen aggressiivisesta ja itsevaltaisesta politiikasta. Jo vuosien ajan Venäjä on syyllistynyt kansainvälisen oikeuden rikkomuksiin ja ihmisoikeusloukkauksiin näissä maissa. Lisäksi se on jatkuvasti sekaantunut muiden valtioiden sisäisiin asioihin ja vaikuttanut vaaleihin sekä värvännyt agentteja ympäri maailman.

Venäjän hallinto ei piittaa kansainvälisistä velvoitteistaan, sillä sen tavoitteena on vain yksi asia – vallan ja vaikutusvallan kasvattaminen. Tämä vihaa kylvävä ja konflikteja lietsova politiikka ei ainoastaan uhkaa maailmanrauhaa, vaan myös heikentää Venäjän kansalaisten elämänlaatua.

Maailmaa ei johdeta enää Neuvostoliiton aikaisella kylmän sodan ajattelulla. Maailma on muuttunut ja on aika Venäjän herätä todellisuuteen. Venäjä on menettänyt asemansa suurvaltana ja sen ainoa valttikortti onkin nykyään hyödyntää muita valtioita omaan etuunsa. Tällainen asenne on vastuutonta ja saa muut valtiot menettämään luottamuksensa Venäjää kohtaan.

On surullista, että Venäjän johtajat eivät näytä ymmärtävän, että kansainvälisen yhteistyön tulee perustua kunnioitukseen ja rehellisyyteen. Sen sijaan he valitsevat valheet ja manipuloinnin. Todellakin, Venäjän johdolle totuus ja rehellisyys ovat vieraita käsitteitä.

Nyt on aika herätä! On aika lopettaa Venäjän valtion johtajien hyväksikäyttö ja aloittaa rakentava vuoropuhelu muiden valtioiden kanssa. On aika luoda parempi ja turvallisempi maailma, jossa kaikki valtiot kunnioittavat kansainvälistä oikeutta ja ihmisoikeuksia.

Venäjän raadollinen toiminta on riittänyt jo liian pitkään. Nyt on aika muuttaa suunta ja toimia vastuullisesti kansainvälisen yhteisön jäsenenä. Muuten Venäjä tulee jatkamaan eristyksissä ja joutuu kestämään ikäviä seurauksia oman politiikkansa vuoksi.

Meidän kaikkien tulee yhdessä vaatia Venäjältä vastuullista toimintaa ja lopettaa sen kiero politiikan tukeminen. On aika herätä todellisuuteen – Venäjä ei voi jatkaa tällä polulla ilman seurauksia.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö