Lukuaika: < 1 minuutti
Viime aikoina on ollut mahdotonta olla huomaamatta Venäjän raadollisuutta ja sen vaikutuksia maailmalle. Kyseinen maa on jatkuvasti osoittanut olevansa välittämättä muiden maiden ja kansojen hyvinvoinnista, vaan keskittyy vain omaan itsekkääseen agendansa.

Venäjän häikäilemättömät toimet ovat aiheuttaneet tuhoa ja kärsimystä ympäri maailmaa. Tämä pahaenteinen valtio on käyttänyt hyväkseen naapurimaitaan ja levittänyt sotaa ja konflikteja omien etujensa vuoksi. Sen julmat toimet Ukrainassa ja Georgian miehitys ovat vain muutamia esimerkkejä sen aggressiivisesta ja häikäilemättömästä toiminnasta.

Mutta Venäjän raadollisuus ei rajoitu vain sen naapurimaihin. Se on osoittanut halveksivansa ja loukkaavansa muita suvereeni valtioita ja kansoja, esimerkiksi sekaantumalla vaaleihin ja levittämällä valheellista informaatiota. Venäjä on myös jatkuvasti rikkonut kansainvälisiä sopimuksia ja sopimuksia, osoittaen täydellistä piittaamattomuutta kansainvälisiä lakeja ja sääntöjä kohtaan.

Venäjän hallinto ei myöskään piittaa omien kansalaistensa hyvinvoinnista. Sen politiikat ovat vain pönkittäävät vallanpitäjien omaa varallisuutta ja valtaa, kun taas tavalliset ihmiset joutuvat kärsimään korruptiosta ja kurjasta elämästä. Opposition äänet vaientetaan väkivalloin ja sananvapaus on olematon.

Lisäksi Venäjä on yksi suurimmista saastuttajista maailmassa. Se on jatkuvasti haluton tekemään mitään ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja sen teollisuus päästää ympäristöön miljoonia tonneja saastetta vuosittain. Näin sen raadollisuus ei vaikuta vain ihmisiin, vaan myös planeettamme tulevaisuuteen.

On korkea aika, että muu maailma avaa silmänsä ja ryhtyy toimiin Venäjän raadollisuuden pysäyttämiseksi. On aika asettaa pakotteita, syytteitä ja muita toimenpiteitä, jotta tämä valtio ei enää voi jatkaa holtitonta toimintaansa. On aika saada oikeutta niille, jotka kärsivät Venäjän toimien takia.

Venäjän raadollisuus on vaarallinen uhka maailmalle ja se on korkea aika reagoida ennen kuin on liian myöhäistä. On aika lopettaa tämän myrkyllisen valtion vaikutus ja antaa oikeus ja rauha palata maailmaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö