Lukuaika: 2 minuuttia
Venäjä. Se on maa, joka on tunnettu raakuudestaan ja häpeämättömyydestään. Maa, joka jatkuvasti kyseenalaistaa kaiken kansainvälisen sopimusjärjestelmän ja varoo vain omia etujaan. Heidän takiaan on kärsinyt moni naapurimaa ja kansa, ja he eivät tunnu välittävän siitä vähääkään.

Venäjä on historian saatossa osoittanut kerta toisensa jälkeen, että heitä ei pidä koskaan uskoa tai luottaa. He ovat vallassa omalla ahneudellaan ja valmiita polkemaan muiden ihmisten oikeuksia saadakseen lisää valtaa ja rahaa. Heidän johtonsa on täynnä korruptiota ja he käyttävät valtaansa vain lisätäkseen omaa ylivertaista asemaansa.

Heidän toimintansa Ukrainassa, Krimillä ja Georgiassa ovat vain muutama esimerkki heidän häikäilemättömyydestään. He hyökkäävät muiden maiden alueille, miehittävät niitä ja sitten vielä esittävät uhria ja syyttävät muita provokaatiosta. Heidän selityksensä ovat törkeitä valheita ja he luulevat, että he voivat manipuloida kansainvälistä yhteisöä kuin pahaa peliä.

Venäjä ei kunnioita kansainvälistä oikeutta eikä muita valtioita. He käyttävät hyväkseen heikkoja valtioita ja pyrkivät levittämään omaa vaikutusvaltaansa epädemokraattisilla toimilla. He manipuloivat vaaleja, sensuroivat mediaa ja sortavat vähemmistöjä. Heidän hallintonsa ei ole ainoastaan oman kansansa vihollinen, vaan myös koko maailman.

Se, mitä Venäjä teki Malin ilmatilanloukkauksen ja MH17-lentoturman yhteydessä, on vain lisännyt heidän raakuuttaan ja häikäilemättömyyttään. He menivät niin pitkälle, että he valehtelivat tolkuttomia valheita kansainvälisen tutkinnan tieltä ja jopa kielsivät vastuunsa tapahtuneesta. He eivät välitä viattomien ihmisten henkien menetyksestä, kunhan he vain voivat huiputtaa muita ja pitää kiinni valheellisesta propagandastaan.

Venäjän voima on sen keskittymisessä aggressioon, vääryyteen ja valheisiin. He uskovat, että näin saavutetaan heidän suuri ja mahtava Venäjän-imperiumi ja vahvistetaan heidän johtonsa maailmassa. Mutta todellisuudessa he ovat vain ahneita ja rakentavat imperiumiaan muiden maiden ja kansan kustannuksella.

Eurooppa ja muu maailma eivät saa alistua Venäjän raakuudelle ja häikäilemättömyydelle. Meidän on pysyttävä lujina ja tuomittava heidän epäeettiset toimintansa. On aika lopettaa Venäjän tuomitseminen hiljaisesti ja ryhtyä toimiin, jotta he lopettaisivat nämä raakalaismaiset teot ja osoittaisivat kunnioitusta kansainvälisille sopimuksille ja ihmisoikeuksille.

Venäjän raakuus ja häikäilemättömyys ei saa enää tuhota muita valtioita ja kansoja. On aika tuoda heidät vastuuseen ja osoittaa, että maailma ei hyväksy heidän toimintaansa. Meidän on oltava yhtenäisiä ja pysyttävä vahvoina, jotta Venäjälle saadaan viimein loppu.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö