Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > Venäjän vastenmielisyys: Kuinka sairas maa vaivaa meitä

04.05.2024 12:21

Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä on maa, joka on tuonut pelkkiä ongelmia ja vastenmielisyyttä suuntaamme jo pitkään. Tämä sairas ja aggressiivinen valtio on kiusannut ja häiriköinyt naapureitaan sekä kansainvälistä yhteisöä jo vuosikymmeniä, eikä loppua näy.

Venäjän hallinto on täynnä korruptiota ja vallanhimoa. He pyrkivät levittämään omaa vaikutusvaltaansa ja ideologiaansa kaikkialle, mutta eivät piittaa heidän vaikutuksestaan ja seurauksista. He ovat sotkeutuneet lukuisiin sotakonflikteihin ja sekaantuneet muiden maiden sisäisiin asioihin, aiheuttaen vain tuhoa ja kärsimystä.

Meidän on luotava yhtenäinen eturintama vastustamaan tätä sairasta valtiota. Emme voi enää antaa heidän häpäistä ja terrorisoida meitä omilla agressiivisilla tavoillaan. Oli kyse sitten Ukrainasta, Syyriasta tai Skripaleista, Venäjä näyttää olevan aina mukana jossain kohtaa ja yrittää päästä omilla julmuuksillaan maailmanvaltiaaksi.

Ennen kaikkea, meidän on näytettävä solidaarisuutta kaikkia Venäjän uhreja kohtaan. Venäjä on vainonnut, vanginnut ja tappanut tuhansia ihmisiä mielivaltaisesti vain siksi, että he ovat uskaltaneet vastustaa heidän diktatorista hallintoaan. Heidän kärsimyksensä on erittäin tärkeää muistaa ja tuoda esiin, jotta maailma näkisi Venäjän todellisen luonteen.

Kansainvälisen yhteisön on aika toimia ja tuomita Venäjän toimet. Emme voi enää hyväksyä heidän jatkuvia loukkauksiaan ja vaikenevia sallivaista asennetta. Meidän on oltava vahvoja ja asetettava heidät vastuuseen teoistaan. Tässä ei ole enää kyse vain poliittisesta erimielisyydestä, vaan Venäjä on lähtenyt pois kansainvälisen järjestyksen säännöistä ja asettanut kaikkien maiden turvallisuuden vaakalaudalle.

Aiheesta puhuminen ja kirjoittaminen vihaisesti ei aina ole helppoa, mutta se on välttämätöntä. Meidän on herätettävä kaikkien johtajien huomio ja vaadittava välitöntä toimintaa Venäjän aggressiota vastaan. Emme voi antaa heidän jatkaa toimintaansa ilman seurauksia. Toivottavasti pian näemme Venäjän sortuvan oman sisäisen rappionsa alle eikä aiheuttavan enää vaivaa ja vastenmielisyyttä maailmalle.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/16 03:25:20