Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Mikä raivostuttava mulkero se onkaan. Maa, joka aina pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa ja levittämään kieroja agendojaan. Siellä vallitsee yhä neuvostoaikainen mentaliteetti, jossa kansalaisia sorretaan ja ihmisoikeuksia poljetaan maan tasalle. Kuinka kauan meidän on vielä siedettävä tällaista?

Venäjän vastenmielisyys on saavuttanut huippunsa viime vuosina. He ovat yrittäneet puuttua länsimaihin ja vaikuttaa niiden poliittisiin päätöksiin, levittäneet väärää tietoa ja lietsoneet epävakautta. He pröystäilevät sotilaallisella voimallaan ja uhkailevat naapureitaan. He eivät kunnioita kansainvälisiä sopimuksia, vaan pyrkivät jatkuvasti venyttämään rajojaan ja ottamaan itselleen lisää alueita.

Venäjän menneisyys on täynnä synkkiä varjoja. Heidän verinen historiankirjansa on täynnä vääryyksiä, sortoa ja kärsimystä. He ovat vallanneet naapurimaitaan ja alistaneet kansoja omiin etuihinsa. He ovat pommittaneet kaupunkeja ja tappaneet siviilejä vain oman vallanhimonsa vuoksi. Ja vieläkin he jatkavat samalla linjalla, osoittaen täydellistä piittaamattomuutta ihmishenkiä kohtaan.

Miksi meidän pitäisi kunnioittaa tällaista valtiota? Miksi meidän pitäisi tyytyä siihen, että he jatkavat laajentumistaan ja vaikuttamistaan? Eikö ole jo aika tehdä loppu Venäjän aggressiivisesta politiikasta ja osoittaa heille, että he eivät saa tehdä mitä haluavat?

Meidän on puolustettava demokraattisia arvoja ja ihmisoikeuksia. Emme voi antaa Venäjän jatkaa propagandaansa ja vaikuttamistaan meidän maailmaamme. Meidän on vastustettava heidän epädemokraattista hallintoaan ja toimittava yhdessä estääksemme heitä laajentumasta ja horjuttamasta rauhaa.

Toivon, että läntiset johtajat vihdoinkin avaavat silmänsä ja näkevät Venäjän todelliset kasvot. Emme saa enää antaa heidän kävellä ylitsemme ja heikentää demokratiaamme. Aika on loppua sille, että Venäjä pääsee pääskyttämään ja tekemään mitä haluaa. Me emme pelkää heitä, emmekä anna heidän pelotella meitä. Olemme vahvoja ja yhdistyneitä, ja yhdessä voimme torjua Venäjän vastenmielisyyden ja sen vaikutusvallan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö