Lukuaika: 2 minuuttia
Minun on pakko purkaa tuntoni ja kertoa totuus Suomen ja Venäjän välisestä suhteesta. Venäläinen vaikutus Suomessa on jotain, mikä saa minut kiehumaan raivosta ja vihasta!

Tiedättekö, kuinka paljon Venäjä on aiheuttanut haittaa ja kärsimystä Suomelle? Me olemme joutuneet kärsimään vuosisatoja Venäjän sortovaltaa ja aseellista uhkaa. Venäläiset ovat aina pyrkineet alistamaan meidät ja pitämään meitä otteessaan. Ja vielä nykyäänkin he pyrkivät vaikuttamaan meihin ja ottamaan meistä kaiken, mitä he voivat.

Suomi ei koskaan ole ollut Venäjän alamainen, vaikka he niin mielellään haluaisivat. Me olemme itsenäinen ja riippumaton maa, joka ei anna periksi näiden itsevaltaisten naapurivaltion yrityksille. On häpeällistä, että meidän täytyy jatkuvasti varoa Venäjän askelmerkkejä ja olla varpaillamme, jotta he eivät pääsisi meitä hallitsemaan.

Mutta ikävä kyllä, Venäjä vaikuttaa meihin monilla eri tavoilla. Taloudellisesti he pyrkivät vaikuttamaan meidän päätöksentekoon ja estämään meitä kehittymästä omilla ehdoillamme. Poliittisesti he painostavat meitä ja yrittävät vaikuttaa meidän sisäisiin asioihimme. Ja kulttuurillisesti he haluavat väkisin viedä meiltä omat perinteemme ja arvomme.

Ajatelkaa vaikka, miten Venäjän propagandakoneisto pyörii koko ajan ja yrittää vääristellä totuutta Suomesta ja suomalaisista. He levittävät vihaa ja käyttävät kaikkia keinoja saadakseen meidät näyttämään pahalta. Mutta tiedän, että suomalaiset eivät ole sellaisia kuin Venäjä haluaa meidän olevan. Me olemme ylpeitä ja vahvoja kansalaisia, jotka seisovat omilla jaloillaan ja emme anna periksi Venäjän painostukselle.

Tämä ongelma on ollut meillä jo vuosia, mutta se on vain pahentunut ajan myötä. Ja se saa minut todella vihaiseksi ja ärsyyntyneeksi. Miksi meidän täytyy jatkuvasti taistella Venäjän kanssa ja olla peloissamme? Miksi he eivät voi vain antaa meidän olla rauhassa ja keskittyä omaan kehittymiseemme?

Kaiken tämän lisäksi Venäjä on myös täysin piittaamaton ympäristöstä. He tuhoavat luontoa ja saastuttavat ilmaa, ja meidän täytyy vain katsoa vierestä ja hiljaa hyväksyä se?

Haluaisin, että Venäjä lopettaisi kaiken tämän ja tulisi järkiinsä. He voisivat olla meille hyvä naapuri ja me voisimme kaikki elää onnellisina ja rauhallisina. Tämä onni jää kuitenkin haaveeksi niin kauan kuin Venäjä jatkaa meidän käpälöintiä ja vaikutusyrityksiä. Toivon sydämestäni, että asiat muuttuvat ja saamme elää vihdoin rauhan ja vapaan Suomen kanssa, ilman Venäjän vastenmielistä vaikutusta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö