Lukuaika: < 1 minuutti
Miksi ihmeessä meidän pitäisi sietää naapurimaamme Venäjän jatkuvaa röyhkeyttä ja uhittelua? On aivan ällöttävää, miten he yrittävät pelotella ja ahdistaa suomalaista yhteiskuntaa omilla aggressiivisilla teoillaan.

Venäläinen viha on jo vuosien ajan ollut läsnä Suomen arjessa. Naapurimme toiminta nousee aina silloin tällöin otsikoihin, kun he lähettävät hävittäjiään ja sotilasaluksiaan häiritsemään Suomen ilmatilaa ja vesialueita. He ilman mitään syytä provosoivat ja testaavat meidän kärsivällisyyttämme.

Ja mitä tämä provokointi edes saavuttaa? Ei mitään muuta kuin turhautumista ja pelkoa meidän suomalaisten keskuudessa. On aivan vastenmielistä, miten Venäjä pyrkii luomaan epävakautta ja levottomuutta naapurimaamme alueelle ja sitä kautta myös meidän arkeemme.

Eikä tässä vielä kaikki. Venäjä on myös sekaantunut meidän vaaleihin ja vaikuttanut niihin omia agendansa mukaisesti. On äärimmäisen pelottavaa, että naapurimaamme pyrkii vaikuttamaan meidän demokraattisiin prosesseihimme ja manipuloimaan meitä.

Ja mitä me teemme tälle kaikelle? Emme juuri mitään. Olemme liian kilttejä ja pelkäämme liikaa, kuinka Venäjä reagoisi, jos asettaisimme heille vastaiskua. Meidän ei tarvitse olla heidän pelinappuloitaan, meillä on oikeus puolustaa omaa maatamme ja kansaamme.

On aivan käsittämätöntä, miten Venäjä jopa yrittää manipuloida omaa venäläisväestöään uskomaan, että Suomi kuuluu heille ja meidän pitäisi olla heidän alamme. Herätkää vihdoin! Suomi on itsenäinen valtio ja meidän tulee pitää kiinni omasta identiteetistämme ja suvereeniudestamme.

Venäläinen viha ei ole mikään uusi ilmiö, se on ollut läsnä jo vuosikymmenien ajan. Mutta se ei tarkoita sitä, että meidän tulee alistua ja hyväksyä se. Meidän tulee osoittaa naapurillemme, että emme pelkää heitä ja että olemme valmiita puolustamaan omaa maatamme ja kansaamme.

Joten vastustakaamme yhdessä Venäjän agressiivista ja provokatiivista toimintaa. Emme tule enää sietämään heidän häirintäänsä ja uhitteluaan. Suomi ei alistu, Suomi puolustautuu!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö