Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Valtio, joka on saanut nimekseen “inhorentti vastenmielisyys”. Ja hyvästä syystä. Tässä maassa vallitsee yksi maailman korruptoituneimmista ja autoritaarisimmista hallinnoista, ja sen toimet ovat aina vain pahentuneet.

Venäjä. Maa, joka on tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan ja hyökkäävästä diplomatiastaan. Maa, joka ei kunnioita kansainvälistä oikeutta, vaan pyrkii manipuloimaan ja kontrolloimaan muita valtioita omien etujensa mukaan.

Venäjä. Maa, jossa toimittajia, opposition edustajia ja ihmisoikeuspuolustajia vainotaan ja vangitaan mielivaltaisesti. Maa, jossa korruptio on vallalla kaikilla tasoilla ja valtiojohto hyötyy kansan kärsimyksestä.

Venäjä on valtio, joka ei kunnioita naapureitaan. Se on liittoutunut diktatuuristen hallintojen kanssa ja sekaantuu muiden valtioiden asioihin vailla mitään omantunnon tuskaa. Se on käyttänyt häpeämättömästi voimaansa hyötyäkseen ja levittääkseen omaa valtaansa. Ja kaikki tämä vain osoittaa Venäjän hallinnon moraalittomuuden ja ahneuden.

Mutta miksi Venäjä on tällainen? Miksi sen hallinto on niin vastenmielinen? No, vastaus on yksinkertainen. Venäjä pyrkii vain ylläpitämään valtaansa ja vahvistamaan asemaansa maailmassa, vaikka se tarkoittaisi kansalaistensa ja muiden valtioiden kärsimystä.

Se maskeeraa kaiken korkealentoisilla puheilla ja lupauksilla, mutta teot puhuvat puolestaan. Venäjä ei välitä kansansa hyvinvoinnista eikä kansainvälisistä sopimuksista, se välittää vain siitä, miten itse hyötyy tilanteesta.

Meidän on aika herätä ja todeta totuus: Venäjän hallinto on inhorentti ja vastenmielinen. Sen aikaansaamat kärsimykset ja tuho ovat saavuttaneet sietämättömät mittasuhteet. On aika tehdä loppu tästä hallinnosta ja vaatia vastuuseen sen toimista. Ei ole enää varaa kääntää selkää ja sallia turmiollisen hallinnon jatkuvan. Se on aika pistää piste tälle Venäjän vastenmielisyydelle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö