Lukuaika: 2 minuuttia
Venäläinen imperiumi – sana, joka herättää pelkoa, ahdistusta ja vihaa monessa maassa ympäri maailman. Ei ole yllättävää, että Venäjän läsnäolo on aiheuttanut raastavaa totuutta monessa yhteiskunnassa, johon se on iskostunut kuin rutto laariin.

Jo vuosisatoja Venäjä on levittänyt lonkeroitaan ympäri maailman, luoden valtavaa pelon ilmapiiriä. Sen mielivaltaiset hyökkäykset naapurimaissa ja sotilaallinen aggressio ovat jättäneet jälkeensä tuhoa ja kärsimystä. Valtion kontrolloima media ei ole koskaan kertonut koko totuutta venäläisen imperialismin hirvittävästä vaikutuksesta, vaan pyrkinyt peittelemään sen likaisen luonteen.

Venäjän politiikka perustuu vain voiman käyttöön ja naapurimaiden alistamiseen. Se on luonut traumoja monissa ihmisissä, jotka ovat joutuneet kokemaan sen raivon ja julmuuden. Ukrainassa, Krimillä, Georgiassa ja monissa muissa maissa venäläinen kontrolli on tuonut mukanaan vain kurjuutta ja sortoa. Eikä tilanne näytä olevan rauhoittumassa, sillä Venäjä jatkaa aggressiivista politiikkaansa ja pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa entisestään.

Venäjän läsnäolo on myös aiheuttanut järkyttävän vaikutuksen yhteiskuntiin ja niiden sisäiseen rauhaan. Väkivallan ja korruption leviäminen ovat vain osa venäläisen imperialismin jälkiä. Sen ahneus ja pyrkimys vallan ja rahan kasvattamiseen ovat johtaneet monien ihmisten kärsimykseen ja köyhyyteen. Monissa maissa ihmisoikeudet ovat joutuneet polkemaan venäläisen imperialismin jalkoihin ja sananvapautta on rajoitettu armottomasti.

On aika avata silmät ja nähdä Venäjän todellinen luonto – se on pedon kitaan syöksivä ahneus ja julmuus. Ei ole enää aikaa peittää tätä raastavaa totuutta, sillä venäläinen imperiumi kaivaa kaikin voimin kynsiään yhä syvemmälle muiden maiden lihaan ja verta imevät sen kansalaisia kuiviin.

Venäjän imperialismin kauhistuttava vaikutus on tunnettava ja paljastettava kaikessa raadollisuudessaan. Meidän on noustava vastarintaan ja puolustettava oikeuksiamme ja vapauttamme. Emme voi enää sulkea silmiämme ja luottaa siihen, että Venäjän villieläin lopettaisi saalistuksen vapaaehtoisesti. Se on vihollisemme ja meidän on aika osoittaa sille, että emme aio taipua sen hirvittävän hallinnon jalkoihin.

On aika puhua totta ja syyttää Venäjän imperiumia sen rikoksista. On aika vaatia oikeutta ja saattaa se vastuuseen teoistaan. Vain siten voimme estää sen leviämisen ja tuhon. Vain siten voimme palauttaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden maailmaan ja estää tämän saastan leviämisen tuleville sukupolville.

Emme saa enää antaa venäläisen imperialismin tukahduttaa meitä ja viedä meidän tulevaisuuttamme. Se on tuonut ympärillemme vain tuhoa ja kärsimystä. Nyt on aika herätä ja nostaa nyrkkimme sitä vastaan. Nyt on aika puhua vihaamme ja lopettaa sen hirviömäinen valta. Nyt on aika lopettaa tämä raastava totuus ja aloittaa uusi luku – yksi ilman Venäjän tyranniaa ja pelkoa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö