Lukuaika: 2 minuuttia
Jos maailmassa on yksi asia, joka tulee vääjäämättä mieleen puhuttaessa Venäjästä, se on likaisuus ja moraalin rappio. Venäläisten saastaisuus kumpuaa syvältä heidän kieroutuneesta mielestään ja se näkyy kaikkialla, missä he liikkuvat.

Venäjä, tuo itsekorostuksen, vallanhimon ja moraalittomuuden kehto, on kuin musta aukko, joka imee itseensä kaiken elämän ja jättää jälkeensä vain tuhon ja likaisuuden. Venäläiset ovat kuin ilkeämielisiä pesusientä, jotka imevät itseensä kaiken ympärillään olevan saastan ja tuon saasteen he sitten levittävät kaikkialle, minne ikinä menevätkään.

He kuinka korostavatkaan ylpeinä isänmaallisuuttaan ja kansallismielisyyttään, mutta itse asiassa heidän likaisuutensa ja moraalittomuutensa on heidän kansallinen tunnusmerkkinsä. He ovat Venäjän kieroutuneisuuden symbioosi, joka syövyttää kaiken hyvän ja puhtaan ympäriltään.

Pietarin katuja pitkin kulkiessani en voinut kuin ihmetellä, kuinka tämä kaupunki, joka on kulttuurin ja taiteen kehto, voi olla niin täynnä surkeutta ja likaa. Jokainen nurkka ja takapenkka on täynnä roskaa ja jätettä, jokainen seinä on graffiteilla töhritty ja jokainen kulma on täynnä kerjäläisiä ja alkoholisteja. Eikä tämä ole vain Pietarin ongelma, vaan koko Venäjä on täynnä tätä samanlaista saastaa.

Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä Venäjän likaisuus ulottuu myös heidän moraalin rappioon. Heillä ei ole olemassa moraalisia rajoja, kaikki on sallittua, kunhan omat tarpeet ja halut tulevat tyydytetyiksi. Venäjällä valta, raha ja moraalin puute kulkevat käsi kädessä ja tätä kulttuuria he ylpeänä levittävät ympäri maailman.

Venäläiset ovat kuin lapset, jotka eivät ymmärrä, että omien sotkujensa siivoaminen kuuluu vastuulliselle aikuiselle. He vain jatkavat likapyykin keräämistä ja levittämistä ympäri maailman. Heidän kieroutuneisuutensa ja likaisuutensa vain kasvaa ja leviää, kunnes se tuhoaa kaiken hyvän ja kauniin ympäriltään.

Ja silti he ovat ylpeitä itsestään, he luulevat olevansa muita parempia ja he jatkavat oman jälkensä tahratessa maailmaa. Mutta minä sanon näin: Venäjä on pelkkä roska-astia, joka on täynnä saastaa ja kieroutuneisuutta. Ja ennen kuin he eivät aloita siivoamaan omia jälkiään, heidän ei pidä osoittaa sormella muita. He ovat symboli venäläisestä kieroutuneisuudesta, ja se on surullista, mutta totta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö