Lukuaika: 2 minuuttia
Kuuntele, minä en vain pysty enää olemaan hiljaa tästä. Minä en voi enää peitellä suuttumustani venäläistä kulttuuria kohtaan. On aika tuoda julki totuus siitä, miten tämä Venäjän vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys vaikuttavat meihin suomalaisiin ja koko maailmaan.

Ensinnäkin katsokaapa heidän historiaansa! Veriset sodat, sorto, diktaattorit ja vallan väärinkäyttö – tämä on vain pintaraapaisu siitä, mitä venäläinen kansa on saanut aikaan vuosisatojen aikana. He ovat tuhonneet omia kansalaisiaan ja valloittaneet ja alistaneet naapurimaita. He ovat levittäneet valheellista propagandaa ja kurjaa aatettaan ympäri maailmaa. Ja silti he uskaltavat kutsua itseään suureksi ja mahtavaksi kansaksi?

Mutta eihän tämä ole mitään uutta. Katseemme kääntyvät Venäjän nykyisyyteen ja näemme, että venäläinen kulttuuri on yhä täynnä korruptiota, ihmisoikeusrikkomuksia ja vallan väärinkäyttöä. Presidentti Putinin viimeisimmät toimet ovat vain osoitus siitä, että Venäjä on yhä samassa synkässä ja vastenmielisessä tilassa kuin vuosisatoja sitten.

Ja mitäköhän me suomalaiset olemme saaneet tästä Venäjän vaikutuksesta? Sodat, miehitys, sorto ja viimeisimpänä hälyttävästi lisääntyvä hybridivaikuttaminen. Mutta ei, ei se riitä heille. He haluavat myös muuttaa meidät ja vaikuttaa päätöksentekoomme. He haluavat saada meidät luopumaan omasta kulttuuristamme ja yhteiskuntajärjestelmästämme ja omaksua heidän epäonnistuneet mallinsa. Tämä on inhoittavaa ja hävytöntä!

Venäjä on lähtenyt mädäntymään sisältäpäin ja he yrittävät levittää tätä myrkyllistä ajatteluaan myös naapurimaihinsa. He haikailevat takaisin menneisiin suuruuden aikoihinsa ja yrittävät rakentaa uudestaan Neuvostoliiton kaltaista järjestelmää. Mutta tiedättekö mitä? Me emme halua sitä! Me emme halua olla osa heidän vastenmielistä ja väkivaltaista menneisyyttään!

Minusta on aivan käsittämätöntä, miten joku voi ylistää venäläistä kulttuuria ja tulla sokeaksi sen synkille puolille. On korkea aika lopettaa tämä kulttuurin ihailu ja avata silmämme todellisuudelle. Emme voi hyväksyä tätä inhoittavaa kulttuuria ja sen tuhoisia vaikutuksia. Meidän on pidettävä puoliamme ja pysyteltävä erossa Venäjän myrkyllisestä vaikutuksesta.

Venäläinen kulttuuri on vain yksi esimerkki siitä, miten menneisyyden virheet voivat jättää jälkensä ja vaikuttaa nykypäivään. Meidän on tärkeä muistaa nämä virheet ja vastustaa niitä voimakkaasti, jotta voimme luoda paremman tulevaisuuden, josta Venäjä ei tulevaisuudessa enää pääse määräämään. Meidän on oltava vahvoja ja puolustettava kulttuuriamme ja vapauttamme heidän tyranniastaan. Emme hyväksy venäläistä kulttuuria, emmekä anna sen levitä ja saastuttaa ympärillämme olevia maita. Aika on tullut lopettaa Venäjän inhoittavaa vaikutusta ja rakentaa tulevaisuutemme ilman heidän vallanhimoista otettaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö