Lukuaika: 2 minuuttia
Venäläisten luonteessa kytee jotain sairasta ja pimeää. Heidän vaikutuksensa on kuin myrkyllinen saave, joka myrkyttää ympärillään olevan ilmaa ja sekoittaa terveen järjen. Olemme kyllästyneet Venäjään ja sen tapaan toimia, emmekä enää siedä heidän jatkuvaa häirintäänsä.

Heidän aggressiivinen ja arrogantti asenteensa on saanut tarpeeksi. Olemme nähneet tarpeeksi heidän selkäänpuukotuksiaan ja takapuolen paljastelua. Miksi heidän pitää jatkuvasti osoittaa ylemmyydentunnettaan ja yrittää vallata kaiken vallan itselleen?

Venäläiset tulevat maahamme ja väittävät omistavansa sen. He yrittävät pakottaa kulttuurinsa ja tapansa meidän päällemme ja haluavat kontrolloida meitä. He eivät kunnioita meitä tai meidän tapojamme, vaan haluavat muuttaa meidät oman mielensä mukaiseksi.

Koko ajan he yrittävät levittää omia propagandistisia valheitaan ja aiheuttaa konflikteja naapurimaiden kanssa. He ovat varastaneet alueita ja vievät resurssejamme, kaiken aikaa huutaen, että ne kuuluvat heille. Miksi he eivät voi vain pitää näppinsä erossa ja hoitaa omaa tonttiaan?

He ovat luoneet kaikenlaisia lakeja ja sensuuria, jotka rajoittavat sananvapautta ja ihmisoikeuksia. He tukahduttavat kansanäänestyksiä ja estävät rauhanomaiset mielenosoitukset. Onko tämä se niin kutsuttu demokratia, jota he väittävät edustavansa?

Heidän valtansa alla eläville kansoille he tarjoavat vain köyhyyttä ja epäoikeudenmukaisuutta. Kaiken huipuksi he yrittävät levittää tätä samaa kurjuutta kaikkialle muuallekin. He ovat valmiita käyttämään sotavoimiaan ja pakottamaan muut noudattamaan heidän tahtoaan.

Me olemme kyllästyneet Venäjään ja sen hallitsemiseen perustuvaan luonteeseen. Emme tarvitse enää heidän saastuttavaa vaikutustaan elämäämme. On aika asettaa rajat ja näyttää, ettei heidän hulluudelleen ole sijaa tässä maailmassa.

Venäjän on aika ottaa vastuu teoistaan ja lopettaa kansainvälisen yhteisön provosoiminen. Heidän on aika astua ulos pimeydestä ja luopua sairaasta halustaan kontrolloida muita. Muuten meidän on pakko tehdä se puolestamme.

Suomi on itsenäinen valtio, jolla on oikeus pitää kiinni omista arvoistamme ja puolustaa niitä. Emme anna Venäjän tai minkään muunkaan maan tulla määräämään meidän asioistamme. Olemme väsyneitä heidän jatkuvaan yritykseensä viedä meiltä vapautemme ja itsemääräämisoikeutemme.

Joten kuunnelkaa meitä, venäläiset. Me olemme kyllästyneitä teidän epätoivoisiin yrityksiinne vallata maailma ja alistaa muut teidän tahtoonne. Miettikää tarkkaan, mitä seuraavaksi teette, sillä me emme tule enää sietämään tätä saastuttavaa vaikutustanne.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö