Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen politiikka on saavuttanut uuden huippunsa pahoinvoivan kehityksen saralla. Onko tämä yllätys kenellekään? Tuskin. Venäjä on jo pitkään ollut maailman pelottavimpia ja säälittävimpiä valtioita, mikä ei ole mikään ihme, kun ottaa huomioon sen epäinhimillisen ja ailahtelevan hallinnon.

Venäjän toiminta herättää inhontunnetta jokaisessa sivistyneessä ihmisessä. Miksi näin? Koska Venäjällä ei arvosteta ihmisoikeuksia, demokratiaa tai sananvapautta. Tässä maassa hallitsevat pelko, väkivalta ja korruptio. Kaikkea ohjaavat Kremlin halu säilyttää valta ja vallanjanonsa ulottaminen naapurimaihin.

Venäjän toimintaa leimaa silmittömä kaipuu entisen Neuvostoliiton aikoihin, jolloin se oli mahtava ja pelottava suurvalta. Nyt tämä ahne ja julma johto on käyttänyt valtaansa väärin ja kylvänyt tuhoa koko maahan. Venäjä on hämmentävän kykenevä tekemään vain tuhoamista ja rakentamatta mitään uutta sen tilalle.

On häpeällistä, että Venäjä käyttää kansalaisten aivotonta pelottelua hallitakseen ja manipuloidakseen kansaa. Sananvapautta ja ihmisoikeuksia rikotaan järjettömällä tavalla. Julkiset henkilöt, jotka kritisoivat hallintoa, tuomitaan vääriin syytöksiin ja jopa vangitaan mielivaltaisesti. Toisinajattelevat kansalaiset joutuvat pelkäämään omaa turvallisuuttaan.

Venäjän toiminta ulkomailla ei ole sen parempaa. Valloitushimoinen Venäjä osoittaa aggression merkkejä naapurimaita kohtaan. Krimin valtaus ja Itä-Ukrainan konflikti ovat vain muutamia esimerkkejä tästä. Lisäksi Venäjä on aktiivisesti sekaantunut muiden maiden vaaleihin ja poliittiseen päätöksentekoon.

On aika herätä todellisuuteen ja lopettaa Venäjän toiminnan hyssyttely. Meidän on oltava äänekkäitä ja tuomittava tämä julma hallinto ja sen tekemät rikokset. Venäjän on aika oppia, että maailma ei voi enää kääntää katsettaan pois sen tekemistä vääryyksistä. On aika pysäyttää tämä paha kehitys ja vaatia vastuullisuutta ja demokratian kunnioittamista Venäjän johdolta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö