Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläinen propaganda on raivostuttavaa ja inhottavaa, eikä siitä ole enää pelkkää ärsyyntymistä ja turhautumista vaan se on muuttumassa vakavaksi uhaksi. Venäjä on viime vuosina käyttänyt valtavia määriä resursseja ja panostuksia vääristelläkseen totuutta ja yrittääkseen vaikuttaa kansalaistemme mielipiteisiin. Tämä pahuksen Venäjä ei selvästikään ymmärrä, että me suomalaiset emme anna periksi ja että meillä on oma vahva käsityksemme oikeasta ja väärästä.

Venäjän propagandakoneisto tekee kaikkensa heikentääkseen ja hämärtääkseen totuutta ja meidän tulevaisuutemme näköalat. He levittävät valheellisia uutisia, vääristävät historiallisia tapahtumia sekä käyttävät häikäilemättä hyväkseen sosiaalista mediaa ja muita kanavia levittääkseen myrkyllistä sanomaansa. He haluavat horjuttaa meidän turvallisuuttamme ja demokraattista järjestelmäämme vain omien intressiensä takia.

Tämä Venäjän harjoittama häikäilemätön propagandakoneisto on herättänyt pahoinvointia ja tyytymättömyyttä kansalaistemme keskuudessa. Miksi Venäjä haluaa olla niin kiusallinen ja vaikuttaa meidän elämään? Eikö heillä ole omaa työtä tehtävänään, vai onko meidän parempi hyväksyä heidän aggressiivinen ja manipuloiva käytöksensä?

On selvää, että Venäjän tavoitteena on heikentää Suomen asemaa ja vaikuttaa meidän päätöksentekoon. He haluavat meidän olevan heikkoja, jotta he voivat saavuttaa omat päämääränsä. Meidän on kuitenkin oltava lujia ja puolustettava omia arvojamme ja oikeuksiamme. Emme voi antaa Venäjän manipuloida meitä ja tuhota puolueettomuuttamme.

On korkea aika, että otamme tämän vakavasti ja ryhdymme toimiin. Meidän on vastustettava vääristettyjä totuuksia ja levitettyjä valheita, ja tuomittava Venäjän harjoittama propaganda jyrkästi. Tarvitsemme lisää toimia ja resursseja puolustaaksemme itseämme tätä venäläistä infokauppaa vastaan.

Lisäksi meidän on ymmärrettävä, että Venäjän propagandan päämääränä on myös horjuttaa eurooppalaista yhtenäisyyttä. Siksi meidän on pysyttävä lujina ja yhtenäisinä yhdessä muiden Euroopan valtioiden kanssa. Meidän on pidettävä puolemme ja torjuttava Venäjän yritykset manipuloida ja häiritä EU:n yhtenäisyyttä.

Päätän tämän vihaisen sananviejäni kehotukseen kaikille suomalaisille: pysykää hereillä, olkaa tietoisia ja vastustakaa Venäjän propagandaa! Emme anna periksi ja meillä on voimaa ja tahtoa puolustaa omaa maatamme ja yhteiskuntaamme tätä pahuksen propagandaa vastaan.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö