Lukuaika: < 1 minuutti
On aivan uskomatonta, miten julkeasti Venäjän valtio pystyy jatkuvasti toimimaan kansainvälisellä näyttämöllä. Heidän jokapäiväinen toimintansa on aiheuttanut suurta ahdistusta ja inhoa ihmisten keskuudessa ympäri maailman.

Venäjän valtion kuvottavuus on ilmeinen niin poliittisessa kuin taloudellisessakin mielessä. He ovat toistuvasti osoittaneet, että he eivät välitä kansainvälisesti sovituista säännöistä tai ihmisoikeuksista. He ovat ylpeitä siitä, että pystyvät toimimaan omilla ehdoillaan ja maailman muiden valtioiden kustannuksella.

Heidän aggressiivisuutensa ja manipulaationsa ovat saaneet aikaan kauhistuttavia seurauksia, kuten Krimin miehitys ja hyökkäykset naapurimaihin. He ovat myös syyllistyneet vakaviin ihmisoikeusloukkauksiin ja tukeneet diktatorisia hallintoja, jotka sortavat kansalaisiaan.

Venäjän valtion ahneus ja korruptio eivät tunnu tuntevan rajoja. Heidän järjestelmänsä on rakennettu korruptioon ja kansan alistamiseen. Rikkaat eliittiin kuuluvat nauttivat kaikista eduista, kun taas valtaosa kansasta kärsii köyhyydestä ja kurjuudesta.

On aivan häpeällistä, miten Venäjän valtio käyttää valtaa hyväksi oman kansansa kustannuksella. Heidän propagandakoneistonsa yrittää jatkuvasti manipuloida kansan mielipiteitä ja pitää heidät tietämättöminä todellisesta tilanteesta. Heidän poliittinen järjestelmänsä on täysin korruptoitunut ja vallassa olevat henkilöt eivät välitä kansasta, vaan ainoastaan omasta vallastaan ja omaisuudestaan.

On aivan törkeää, miten Venäjän valtio käyttäytyy kansainvälisissä suhteissa. Heidän diplomaattinen toimintansa on täynnä valheita, uhkailuja ja provokaatioita. He esittävät olevansa isänmaallisia ja suojelevansa Venäjän etuja, mutta todellisuudessa he ajavat vain omia tarkoitusperiään ja haluavat laajentaa valtaansa.

On selvää, että Venäjän valtion kuvottavuus on aiheuttanut paljon vahinkoa ja tuskaa ympäri maailman. Heidän asenteensa ja toimintansa ovat täysin tuomittavia, eikä tällaista valtiota voi millään tavalla hyväksyä. On aika lopettaa Venäjän valtion manipulointi ja ahdistelu ja puuttua heidän toimiinsa voimallisesti ja yhtenäisesti.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö