Lukuaika: < 1 minuutti
On aivan käsittämätöntä, kuinka Venäjä ja sen kansalaiset jatkuvasti aiheuttavat meille suomalaisille päänsärkyä ja harmia. Venäläiset ovat eittämättä inhottavuuden huipentuma ja Suomen pahin painajainen.

Ensinnäkin, heidän suoraan sanottuna ala-arvoinen käytöksensä ja käytäntönsä ovat omiaan aiheuttamaan pahennusta ja närkästystä meillä suomalaisilla. He tunkeutuvat luvattomasti alueillemme ja sotkevat ympäristömme jätteillään ja roskaamalla luontoamme. He käyttäytyvät aggressiivisesti ja kunnioittamatta muita ihmisiä ja yhteiskunnan pelisääntöjä. Heidän laittomien huumausaineiden ja alkoholin käyttönsä aiheuttavat häiriötä ja vaaraa kansalaisillemme.

Toiseksi, he ovat jatkuvasti pyrkimässä vaikuttamaan maamme sisäisiin asioihin ja horjuttamaan vakaita suhteitamme muihin valtioihin. Venäläiset yrittävät sotkea Suomen sisäpolitiikkaa ja levittää väärää tietoa ja propagandaa omista agendastaan. He pyrkivät luomaan eripuraa ja levottomuutta kansamme keskuuteen. Tämä on suorastaan häpeällistä ja osoittaa heidän määrätietoisen yrityksensä vallata meidän maamme ja kansamme.

Kolmanneksi, heidän kyseenalainen ja moraaliton toimintansa kansainvälisissä suhteissa on omiaan aiheuttamaan meille suomalaisille valtavaa vahinkoa. Venäläiset ovat tunnettuja puuttumisestaan muiden maiden sisäisiin asioihin ja käytännössä toimistaan kansainvälisten lakien ja sopimusten vastaisesti. He ovat syyllistyneet järjestelmällisesti ihmisoikeusloukkauksiin ja väkivaltaisiin toimiin. He ovat myös vastuussa lukuisista alueellisista konflikteista ja sodista, jotka ovat aiheuttaneet miljoonien ihmisten kärsimyksiä.

On aika laittaa stoppi Venäjän ja venäläisten toiminnalle Suomen alueella ja sen ulkopuolella. Me suomalaiset emme anna periksi heidän häikäilemättömille yrityksilleen vaarantaa maamme rauhaa, turvallisuutta ja hyvinvointia. Meidän on puolustettava maatamme ja sen kansalaisia kaikilta ulkoisilta uhilta, erityisesti Venäjän aggressiolta ja väärinkäytöksiltä. Nyt on aika osoittaa, että Suomi seisoo yhtenäisenä ja vahvana kaikkia vihollisia vastaan!

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö