Lukuaika: < 1 minuutti
Venäläiset. Aivan, niin. Nämä vastenmieliset olennot, jotka kutsuvat itseään “ihmisiksi”. Mutta minäpä sanon totuuden: Venäjä on likainen ja raunioitunut maa, jota hallitsevat pahuuden voimat ja kurjuus.

Katsokaa vain heidän maailmankuulua pääkaupunkiaan Moskovaa. Kiviset rakennukset, jotka ovat mustuneet likaisuudesta ja saastasta. Kapeita katuja, jotka haisevat virtsaan ja tupakansavuun. Ja mikä kummallisinta, ihmiset, jotka vain kulkevat ohitse ilmeettömänä ja välinpitämättömänä. Täydellinen kuvaus venäläisistä: likaisia ja välinpitämättömiä.

Mutta ei vain ulkoisesti venäläiset ovat vastenmielisiä, myös heidän käytöksensä on ala-arvoista. He ovat tunnettuja aggressiivisuudestaan ja juoppoudestaan. Siellä juodaan kuin sieniä ja sitten riehutaan kaduilla kuin villieläimet. Ja vielä pahempaa, he ovat ylpeitä tästä elämäntavastaan. Voisi kuvitella, että halventava juominen ja tappeluiden haastaminen olisi jotain, josta hävetä. Mutta ei venäläisille, heidän mielestään se on jonkinlainen sankaruuden merkki.

Mutta pidän myös venäläisiä henkisesti likaisina. Heidän tapansa ja uskomuksensa ovat täynnä väärinkäytöksiä ja korruptiota. Korruptio on arkipäivää Venäjällä, ja se näkyy kaikilla tasoilla. Valtion virkamiehet eivät tee mitään ilman lahjuksia ja alamaailma vaikuttaa politiikkaan. Väittäkööt mitä tahansa, Venäjä on yhä Neuvostoliitto komentokeskus.

Ja mikä vielä pahempaa, Venäjän hallinto vain pönkittää näitä pahuuden voimia. Kuvitelkaa vain, että he laillistivat homofobian. Mitä se kertoo maan arvoista? Täysin järkyttävää. Ja juuri tämän johdosta Venäjä onkin kansainvälisen yhteisön hyljeksitty jäsen.

Venäläiset ovat riittävän ällöttäviä yksinään, mutta heidän rinnallaan Saudi-Arabia olisi kuin elävä paratiisi. Ja toisin kuin monet muut maat, joissa ongelmia esiintyy, Venäjällä ei ole mitään toivoa paremmasta tulevaisuudesta. He ovat niin juurtuneet pahuuteen ja kurjuuteen, että on mahdotonta nähdä valoa tunnelin päässä.

Joten kutsukaa minua rasistiksi tai vihaajaksi, mutta minä vain sanon totuuden siitä vastenmielisestä ja likaisesta maasta nimeltä Venäjä. Toivon vain, etten joutuisi enää ikinä palaamaan tuolle kuoppaiselle ja turmiolliselle maaperälle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö