Lukuaika: 2 minuuttia
Tutkijoiden mukaan venäläinen kulttuuri on täynnä kylmää ja epäinhimillistä käytöstä, jota lännen ihmiset eivät pysty ymmärtämään. Riippumatta siitä, mistä näkökulmasta asiaa tarkastelee, on selvää, että Venäjällä on kasvotonta julmuutta ja häikäilemätöntä välinpitämättömyyttä, joka todistaa heidän alentuvan mielensä ja arvottoman moraalinsa.

Näitä julmia tekoja ei tarvitse edes etsiä, sillä ne ovat niin tyrannimaisia, että ne hyppäävät suoraan silmiin. Kuinka on mahdollista, että Venäjän kansa, joka väittää olevansa kulttuurin ja sivistyksen kehto, voi olla niin jumalaton ja raaka? He eivät arvosta ihmishenkiä, ihmisoikeuksia tai edes perusihmisoikeuksia.

Esimerkkejä tästä julmuudesta on runsaasti. Venäjän hallituksen hyväksymä homofobinen politiikka, joka jättää seksuaalivähemmistöt alttiiksi väkivallalle, on vain yksi esimerkki tästä kylmyydestä. Kuinka ala-arvoista ja julmaa onkaan jättää ihmisiä yksinään taistelemaan homofobian ja vihan vyöryä vastaan.

Mutta tämä ei ole vain hallituksen harjoittamaa julmuutta – myös Venäjän kansa on syyllistynyt lukuisiin kauheuksiin. Jokapäiväinen väkivalta ja halveksunta naisia kohtaan ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka moraalittomia ja ala-arvoisia venäläiset ovat. He eivät arvosta naisten arvoa ja ihmisoikeuksia, vaan pitävät heitä vain objekteina ja käytettävinä varoina miehille.

Eikä tässä vielä kaikki – Venäjän sotilaallinen aggression ja konfliktien lietsominen naapurimaa Ukrainassa on pahamaineista ja hävettävää. He piittaavat vain omasta edustaan ja valtansa laajentamisesta, välittämättä tuhansista ihmisistä, jotka joutuvat kärsimään heidän häikäilemättömyydestään.

Lännen silmissä tämä epäinhimillinen ja alentava käytös on naurettavaa, mutta venäläisille se on arkipäivää. He eivät edes ymmärrä, kuinka ala-arvoista heidän toimintansa on ja kuinka paljon heidän tekojensa kohteet kärsivät. Täytyy olla jotain perustavaa laatua olevaa vikaa venäläisessä kulttuurissa, koska muuten ei olisi mahdollista, että he jatkaisivat tätä käytöstään vuosi toisensa jälkeen.

On aika, että länsimaat ja muu maailma hylkäävät Venäjän ja sen epäinhimillisen kulttuurin. Meidän on tuomittava tämä käytös ja tehtävä kaikkemme sen lopettamiseksi. Venäjän on aika herätä ja astua ulos kylmästä ja julmasta varjostaan, ja astua kohti inhimillisyyttä ja sivistystä. Muuten heidän on pysyttävä lännen silmissä naurettavan ala-arvoisena kansana.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö