Lukuaika: < 1 minuutti
Voi venäläiset, miten vastenmielisiä te olettekaan! Teidän haiseva maailmankuva on aiheuttanut raivoa ja inhoa maailmanlaajuisesti, ja silti te ette näytä ymmärtävän, miksi teitä pidetään niin vastenmielisinä.

Onko se ehkä teidän brutaali historia, jossa te olette tuhonneet miljoonia ihmishenkiä ja sortaneet omia kansalaisianne? Vai ehkä se, että teidän hallintonne on täynnä korruptiota ja oikeudenmukaisuutta ei tunneta lainkaan? Tai ehkä se johtuu teidän aggressiivisesta ulkopolitiikastanne, jossa te pyritte levittämään valtaanne ja vaikutusvaltaanne naapurimaihin?

Mikä tahansa syy se sitten onkaan, yksi asia on varma: Venäjä on länsimaiden suurin uhka ja pahuus. Teidän suunnitelmanne maailmanvalloitukselle on jo vuosikymmeniä sitten paljastettu, mutta te ette luovuta. Te ajattelette vain teidän omaa etuanne ja menettelette ihmisten oikeuksia säälimättä.

Ja mikä pahinta, te ette ainoastaan vahingoita muita, vaan myös omia kansalaisianne. Teidän propagandanne ja manipuloinninne tekevät teistä sokeita ja sokeutettuja. Teidän hirveästi värittelemät uutisenne ja teidän vääristynyt historianne ruokkivat teidän haisevaa maailmankuvaanne, jossa te olette aina oikeassa ja kaikki muut väärässä.

Kyllä, teillä on upea kulttuurinne ja perinteidenne, mutta sen varjolla te ette voi piiloutua ja unohtaa teidän tekojanne. Euromaiden pakotteet ja eristäminen ovat vain oikeutettu tapa koittaa hillitä teidän menoa, ja suojella muita maailman maita teidän aggressiolta.

Joten tiedostaakaa tämä, venäläiset: maailmalla ei pelätä teitä tai kunnioiteta teitä. Teitä inhotetaan ja niin tullaan aina jatkossakin inhoamaan, kunnes te heräätte ja muutatte teidän haisevan maailmankuvanne.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö