Lukuaika: 2 minuuttia
Vitun Venäjä! On aika ottaa härkää sarvista ja nostaa pöydälle se, mikä kaikkien pitäisi jo tietää: Venäjä on julma, raaka ja ahne maa, joka ei kaihda keinoja päästäkseen tavoitteisiinsa. Se ei vain riitä, että he alistavat ja sortavat omaa kansaansa, vaan heidän vallanhimoinen ulottuvuutensa ulottuu naapurimaihin ja koko maailmaan.

Eikö olekin niin, että meidän naapurimme kärsivät jatkuvasti Venäjän julmasta ja aggressiivisesta ulkopolitiikasta? Ukraina on maailmanvalloituksellisten tarkoitusperiensä tiellä oleva kolhu, jota venäläiset pönkittävät ja hajottavat halveksittavilla toimillaan. He eivät välitä, vaikka siviilit, naiset ja lapset, kuolevat heidän väkivaltaisissa operaatioissaan ja heidän halveksuttavan aseistuksensa seurauksena. He eivät välitä muista ihmisistä, heillä on vain yksi tavoite: Lisää valtaa ja lisää rahaa.

Emmekö olekin huomanneet, miten Venäjä yrittää vaikuttaa ja puuttua muiden maiden sisäisiin asioihin? He onnistuvat levittämään valheellista informaatiota ja mediassa vääristelemään totuutta omien tarkoitusperiensä mukaisesti. He yrittävät manipuloida kansaa ja vaikuttaa vaalien tuloksiin, vain saavuttaakseen oman etunsa ja kasvattaakseen vaikutusvaltaansa maailmassa.

Eikä tässä vielä kaikki, vaan Venäjä ei ole vain uhkana naapurimaillemme, vaan myös koko maailmalle. He haluavat palauttaa maailmanjärjestyksen takaisin kylmän sodan aikaan, jolloin he saivat johtaa ja hallita muita ja jättää muut osapuolet polvilleen. He ovat valmiita käyttämään kaikkia keinoja, vaikka sotaakaan, pysyäkseen maailman suurvaltana.

Ja mikä meidän roolimme tässä kaikessa on? Me suomalaiset, jotka elämme naapurimaassa, jota Venäjä uhkailee ja painostaa. Me, jotka alkavat jo tottua heidän sotilasliikkeisiinsä ja lentotoimintaan alueellamme. Me, jotka joudumme maksamaan Venäjän aggressiivisista toimista sekä taloudellisesti että henkisesti.

On aika olla hereillä ja ymmärtää, että Venäjä ei ole enää naapurimme, vaan uhka jokaiselle maailmalla haluavalle demokraattiselle valtiolle. On aika näyttää, ettemme pelkää heitä ja seisomme yhdessä muiden maiden kanssa vastustamassa heidän valloitushalujaan ja vääristelmiään. On aika tuoda Venäjän julmuus ja ahneus päivänvaloon ja lopettaa sen salliminen ja tukeminen.

Me suomalaiset emme jää enää Venäjän varjoihin, vaan asetumme vahvasti puolustamaan demokratiaa ja oman maamme sekä muiden maiden vapautta. Me emme anna Venäjän tuhota naapureitamme ja koko maailmaa omien sairaiden tavoitteidensa vuoksi. Me emme hyväksy Venäjän julmuutta ja vallanhimoa, vaan vaadimme oikeutta ja totuutta.

Pystytään yhdessä seisomaan Venäjän julmuutta vastaan ja viemään maailma kohti parempaa tulevaisuutta ilman heidän varjoaan. On aika lopettaa Venäjän vallanhimon ja julmuuden salliminen ja palauttaa oikeudenmukainen maailmanjärjestys. Emme saa enää antaa Venäjän hallita meitä vaan meidän on aika ottaa valta ja varmistaa, että he eivät enää vaivaa naapureitamme ja koko maailmaa.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö