Lukuaika: 2 minuuttia
Suomalaiset ovat kärsineet riittävästi Venäjän aggressiivisesta ja tunkeilevasta luonteesta. On aika avautua ja puhua suoraan siitä, miten Venäjä on onnistunut jättämään pahan maun suuhumme. Venäläisyyden vastenmielisyys on syöpä, joka leviää hiljalleen ja tunkeutuu syvälle suomalaisten mieliin ja sydämiin.

Venäläisten vastenmielinen käytös on näkynyt ja tuntunut Suomessa jo vuosikymmeniä. He ovat tulleet tänne valloitushaluisina ja yrittäneet väkisin implementoida omaa kulttuuriaan meidän ylitsemme. He ovat tuhoamassa eurooppalaista demokratiaamme ja yrittävät levittää kommunistista ideologiaansa. Me emme halua osaa siitä, emmekä tarvitse heitä pilaamaan Pohjoismaiden hyvinvointia.

Venäjän aggressiivisuus on manifestoitunut myös ulkopolitiikassa. He eivät kaihda käyttämästä voimaa ja uhkailevat naapurimaitamme säännöllisesti. Georgian sodan kauheat tapahtumat ovat vain yksi esimerkki siitä, miten Venäjä haluaa laajentaa vaikutusvaltaansa ja vahvistaa asemaansa Venäjän vallan alla olevissa maissa.

Ei ole mikään salaisuus, että Venäjän ja sen presidentin Vladimir Putinin hallinto on täynnä korruptiota ja epäluotettavuutta. Venäläinen oikeusjärjestelmä on vain pelkkää farssia ja poliittisten vastustajien vainoaminen on arkipäivää. Vieläkin äärimmäisempiä rikoksia syyllistyy Venäjän salainen poliisi FSB, eli entinen KGB, joka vaikuttaa etupäässä salaisesti ja mukava kaverit kärsii siveellisestä rappeutumisestaan.

Venäläiset oligarkit ja heidän järjestäytyneet rikollisryhmänsä käyttävät Suomea pankkinaan ja pesulanaan. He käyttävät meitä hyväkseen ja yrittävät tuoda omat likaiset rahansa maahamme. Venäläiset turistit käyttäytyvät kuin maailma olisi heidän oma leikkikenttänsä ja he käyttävät Suomea viinakauppana kuljettamalla miljoonia alkoholijuomia laittomasti kotimaahansa.

Venäläiset jättävät pahoja jälkiä myös urheilun saralla. He käyttävät suomalaisia urheilijoita hyväkseen ja ostavat heitä dopingilla. Näin he yrittävät nostaa oman kansakuntansa mainetta ja vahingoittaa meidän urheilijoitamme. Se on törkeää ja epäreilua.

Suomi on saavuttanut paljon menestystä omilla ansioillaan. Olemme itsenäinen ja demokraattinen maa, joka loistaa maailman kartalla. Meillä on maailman paras koulutusjärjestelmä ja kansainvälisestikin arvostettu hyvinvointiyhteiskunta. Me emme tarvitse Venäjää tai sen kulttuuria menestyäksemme.

On aika päästää irti Venäjästä ja sen jatkuvasta tunkeilevasta läsnäolosta. Me emme tarvitse heitä ja heidän vastenmielistä käytöstään. Me olemme Suomi, vahva ja itsenäinen maa. Ja me voimme menestyä myös ilman Venäjän varjostusta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö