Lukuaika: 2 minuuttia
Venäläisyyttä kohtaan tuntemani vastenmielisyys on jotain, jota en voi enää sietää! Se on juurtunut niin syvälle minuun, että tunnen sen jokaisessa solussani. Ja miksi en tuntisi, kun Venäjä on aiheuttanut vuosikymmenten ajan tuskaa ja kärsimystä kansalaisilleni.

On selvää, että venäläiset ovat vastuussa monista maailmanhistorian pahimmista rikoksista ja tragedioista. Ettekö muista niitä lukemattomia kertoja, kun he ovat hyökänneet naapurimaihinsa ja ryöstäneet kaiken mitä he vain voivat? Kuinka he ovat julmasti sortaneet ja tappaneet omia kansalaisiaan vain oman vallanhimonsa tähden?

Venäläisyyden vastenmielisyys ei ole pelkkä mielipide, vaan se on todellinen, perusteltu tunne. He ovat liian itsekeskeisiä, ajattelemattomia ja kunnioittamattomia muita kohtaan. He eivät välitä kenestäkään muusta kuin omista tavoitteistaan ja näkevät muut kansat vain hyödynnettävinä resursseina.

Ja mitä se on aiheuttanut? Sotia, köyhyyttä, kärsimystä ja epävakautta. Sanokaa minulle, kuka haluaisi elää naapurina maalle, joka ei välitä ihmisoikeuksista tai kansalaistensa hyvinvoinnista? Ei kukaan järkevä ihminen ainakaan.

Kuitenkin he jatkavat toimintaansa voiton tavoittelussa, välittämättä millaisia seurauksia se aiheuttaa. He ovat tuhonneet ympäristönsä, käyttäneet hyväkseen muita maita ja aiheuttaneet pelkoa ja epävarmuutta kansojen keskuudessa.

Mutta se mikä ärsyttää minua eniten, on se, että venäläiset eivät näytä oppivan virheistään. Heidän johtajansa ovat edelleen sotaisia ja aggressiivisia, ja heidän kansalaisensa hyväksyvät sen vain olankohautuksella.

En halua olla tekemisissä venäläisten kanssa, en halua tukea heitä millään tavalla. Olen siitä huolimatta joutunut tekemisiin heidän kanssaan ja siitä olen saanut maksaa korkean hinnan. He ovat häikäilemättömästi käyttäneet minua hyväkseen ja petkuttaneet minua liian monta kertaa.

Olen kyllästynyt näkemään, kuinka he esittävät uhreja, vaikka he ovat itse pahantekijöitä. He piiloutuvat substantiivisen ulkokuoren taakse, mutta en voi enää uskoa heidän tekopyhään retoriikkaansa. He ovat itsensä kaltaisia – kieroja, omahyväisiä ja julmia.

Toivon, että ihmiset lopettaisivat venäläisten suosimisen ja näkisivät heidät sellaisina kuin he todella ovat – vaarallisina ja vihamielisinä naapureina, jotka eivät välitä muista kuin omista eduistaan. Emme voi enää kääntää katsettamme pois heidän todellisilta motiiveiltaan ja teoistaan.

Joten sanon sen vielä kerran, venäläisyys on vastenmielistä ja ansaitsee kaiken inhotuksemme. Toivon sydämestäni, että joku päivä nämä välinpitämättömät ja julmat ihmiset ottaisivat vastuun teoistaan ja oppisivat arvostamaan muita sekä kohtelemaan heitä kunnioituksella. Joten älkää välittäkö minusta, jos sanon että en koskaan halua enää kuulla tästä häpeällisestä ja vaarallisesta kansakunnasta.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö