Lukuaika: < 1 minuutti
Voi Venäjä, tuo ällöttävä tuulahdus itäisestä suunnalta! Maa, joka on kuuluisa vodkastaan, kommunismin perillisistä ja Vladimir Putinista, on saanut pinnan kireäksi ja mielen kyyniseksi. On aika paljastaa maan kaunistelematon totuus ja osoittaa, kuinka Venäjä on yksi maailman ärsyttävimmistä valtioista.

Jo pelkästään Venäjän historian ja käyttäytymisen tutkiminen saa vatsan kääntymään. Maan menneisyydessä on verinen ja brutaali jälki, joka on jättänyt jälkensä niin kansaan kuin ympäristöönkin. Stalinin hallinnon aikana miljoonia ihmishenkiä menetettiin Gulagien työleireillä ja kielletty sodan aikana nälkään kuolemasta. Ja kuinka Venäjä vastaa näihin painostaviin tosiasioihin? Valkoisenvenesodalla ja häpeällisellä valheilla historiankirjoituksessaan.

Ja eivät Venäjän rikokset rajoitu pelkästään menneisyyteen. Maa on jatkanut aggressiivista käyttäytymistään nykyaikaisella aikakaudella. Julma miehitys Krimillä ja sekaantuminen Itä-Ukrainan sisäisiin asioihin ovat vain muutamia esimerkkejä Venäjän röyhkeästä toiminnasta. Vaikka Venäjä väittää puolustavansa venäläistä vähemmistöä, todellisuudessa se haluaa vain laajentaa vaikutusvaltaansa ja osoittaa maailmalle, ettei sitä voi pompotella.

Lisäksi Venäjä on osoittanut aikamoista piittaamattomuutta kansainvälisiä lakeja kohtaan. Venäjä asettaa itsensä maanpäälle asettamalla pakotteita, jotka haittaavat niin Euroopan kuin Yhdysvaltojenkin taloutta. On selvää, että Venäjä ei välitä muiden maiden hyvinvoinnista, ainoastaan omista eduistaan.

Ja mikä pahinta, Venäjän aggressiivinen käyttäytyminen uhkaa koko maailman rauhan vakautta. Yksi esimerkki tästä on Venäjän rooli Syyrian konfliktissa. Sen sijaan, että auttaisi ratkaisemaan konfliktia, Venäjä loikkaa sille uskollisena liittolaisena ollen vastuussa tuhansien siviilien kuolemasta. Maan valtaapitävät antavat mieluummin aseita terroristijärjestöille kuin pyrkivät rauhaan ja vakautukseen.

On aika avata silmät ja nähdä Venäjän todellinen kasvot. Venäjä on aggressiivinen, itsekäs ja vastuuton valtio, joka aiheuttaa haittaa maailmalle ja horjuttaa rauhaa. On meidän tehtävämme vastustaa ja osoittaa, ettei Venäjän valheille ja vääristelyille ole sijaa maailmassa. Asiaton käytös ja pakottaminen on tuomittava, eikä sitä saa hyväksyä missään muodossa. On aika sanoa ääneen: Venäjä, sinä olet todella ällöttävä.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö