Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä. Ah, se kurja ja kirottu valtio, joka sotkee nenänsä joka paikkaan ja aiheuttaa tuskaa ja kärsimystä kaikkialla maailmassa. Miksi ne venäläiset eivät vain pysyisi hiljaa ja paikallaan omassa koloissaan?

Tulee aina paha mieli, kun kuulee Venäjästä ja sen tekemisistä maailmalla. Siellä vallitsee pimeys ja terrori, kun Putinin johtama hallinto sortaa omia kansalaisiaan ja toimii kansainvälisenä aggressorina. On surullista, miten niin suuri ja merkittävä valtio on vajonnut näin syvälle.

Mutta ei siinä vielä kaikki. Venäjä vaikuttaa myös läheisiin naapurimaihinsa, aiheuttaen levottomuutta ja epävakautta. Ukrainassa käydyt konfliktit ja Krimin valtaus ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka Venäjä rikkoo kansainvälisiä lakeja ja loukkaa muiden maiden suvereniteettia.

Myös Euroopassa Venäjä on läsnä ja häiritsee. Hyökkäyksiä ja salamurhia tapahtuu ja Venäjän kytkökset näihin ovat selvät. Onko se sitten yllätys, kun Venäjän johto on täynnä korruptiota ja valheita?

Ja sitten vielä tämä koko maailmaa ravisteleva koronapandemia. Voi kuinka paljon verenimijä-Venäjän osuus tässä asiassa onkaan. He eivät välitä omista kansalaisistaan, saati sitten muista maista ja niiden kansalaisista. Eivätkä aio edes jakaa rokotteitaan muiden käyttöön, vaikka itse ovat kehittäneet niitä. Itsekästä, epäinhimillistä ja kuvottavaa toimintaa.

Venäjän vaikutus ulottuu vielä paljon laajemmalle. Se yrittää vaikuttaa vaaleihin, levittää valheita ja luoda kaaosta, tuottaen pelkoa ja ahdistusta yhteiskunnissa ympäri maailmaa. Ja miksi? Pelkästään tyydyttääkseen oman valtaa himoitsevan johdon halut.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Venäjä on yksi maailman kamalimmista valtioista. Sen toiminta aiheuttaa kärsimystä ja tuskaa monille, ja tuhoaa myös tulevaisuuden mahdollisuuksia. On aika lopettaa tämän valtakoneiston salliminen ja asettua vastaan. Nyt on aika kohdata Venäjän pimeys ja näyttää, että maailma ei alistu sen pelottelulle ja kiristykselle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö