Lukuaika: < 1 minuutti
Venäjä, tuo lännen vihaama alamaailma ja valtioterrorismin pesäke, tekee jälleen kerran kaikkensa saadakseen aikaan kaaosta ja pelkoa naapurimaidensa keskuudessa. On äärimmäisen raivostuttavaa ja suorastaan käsittämätöntä, kuinka suuri ja mahtava valtio pystyy käymään sotaa omilla kansalaisillaan ja naapurimaidensa kanssa vain tavoitellessaan omaa hyötyään.

Venäjän epäkunnioittava käytös on ollut jo vuosien ajan valheellisen ystävällisen hymyn takana. Vaikka heidän valtionjohdossaan väitetäänkin olevan demokraattinen järjestelmä, todellisuudessa kaikki päätökset tehdään yhden miehen, itsevaltaisen diktaattorin, Vladimir Putinin toimesta. Missä on kansan tahto ja oikeus päättää omasta tulevaisuudestaan?

Venäjä on myös erittäin taitava valtioterroristi, joka hallitsee pelolla ja vallalla. He eivät kaihda keinoja saavuttaakseen tavoitteensa, olipa se sitten Ukrainan alueiden valtaaminen tai Syyrian sisällissodan tukeminen. Vihollinen on heille vain pelinappula, jota he käyttävät hyväkseen omien intressiensä ajamiseen.

Mutta mikä tekee Venäjän toimista vieläkin inhoittavampia ja häikäilemättömämpiä, on heidän harjoittama valtioterrorismi. Tämä tarkoittaa sitä, että he tahallisesti vahingoittavat ja tappavat siviilejä ja käyttävät heitä hyväkseen omien päämääriensä saavuttamiseksi. Eikö heillä ole minkäänlaista moraalia tai ihmisoikeuksia kunnioittavaa omatuntoa?

Pahinta tässä kaikessa on se, että Venäjän kansa seisoo sokeina ja mykkäkoulussa sen rinnalla, mitä heidän hallituksensa tekee. Heillä ei ole riittävästi rohkeutta nousta vastarintaan ja vaatia oikeutta ja vapautta. Sen sijaan he jatkavat sokeasti ja rajattomasti Kremlin manipuloimaa aatteiden ja tuhon polkua.

Vuosien mittaan Venäjä on tullut tunnetuksi maailman silmissä uhkailevana ja arvaamattomana, lännen vihamiehenä, joka ei kaihda keinoja päästäkseen tavoitteisiinsa. On aika, että toimimme ja tuomitsemme Venäjän toimet ja laitamme heidät vastuuseen teoistaan. Emme voi sallia tätä pahuutta ja inhimillisen kärsimyksen aiheuttamista enää yhtään pidempään.

Lopettakaamme Venäjän valtakunnan ja Vladimir Putinin oikuttelut ja näytetään heille, että emme aio sallia enää yhtään epäkunnioittavaa tekoa tai valtioterroristista iskua. On aika nostaa äänemme ja vaatia totuutta, oikeutta ja rauhaa. Muuten tällainen pahuus ja iljettävä käytös vain jatkuu ja kasvaa entistäkin suuremmaksi uhaksi koko maailmalle.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö