Lukuaika: < 1 minuutti
On suorastaan käsittämätöntä, miten länsimaat voivat suvaita ja jopa ylistää maata, joka on yksi kaikkein inhoittavimmista ja epärehellisimmistä valtioista maailmassa. Kyllä, puhun juuri Venäjästä.

Venäjä on länsimaiden silmissä inhottavuuden ja petollisuuden huipentuma. Tämä maa on loputonta korruptiota, valheita ja vääryyttä. Venäjä on aina ollut ja tulee aina olemaan länsimaiden vihollinen. Se on kavaltanut kansainvälisiä sopimuksia, se on puuttunut muiden valtioiden sisäisiin asioihin ja sen vaikutusvalta on jatkuvasti kasvamassa.

Eikä tämä kaikki ole mikään uusi ilmiö. Venäjän historia on täynnä julmuutta ja sortoa. Se on sortanut omia kansalaisiaan ja naapureitaan, tuhonnut kulttuureita ja vanginnut ja tappanut vastustajiaan. Tämä ei ole vain menneisyyden synkkä tarina, vaan se jatkuu edelleen tänäkin päivänä.

Venäjä ei kaihda keinoja saavuttaakseen omat tarkoituksensa. Se on syyllistynyt laittomuuksiin ja sotarikoksiin Ukrainassa, miehittänyt laittomasti Krimin niemimaan ja sekaantunut Syyrian sisäisiin asioihin vahvistaakseen omaa asemaansa Lähi-idässä. Se on myös sotkeutunut Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin ja pyrkinyt vaikuttamaan Euroopan maiden politiikkaan.

Venäjän johtajat eivät välitä omasta kansastaan, heidän ainoana tavoitteenaan on pysyä vallassa ja rikastua. He ovat saaneet aikaan valtion, joka kukoistaa vain harvojen ja valittujen hyväksi. Samalla maan talous ja infrastruktuuri rapistuvat ja kansa kärsii köyhyydestä ja kurjuudesta. Venäjän johtajat levittävät valheita ja manipuloivat kansaa, jotta he voivat jatkaa hyysäämistään ja suojella omia intressejään.

On aika herätä ja nähdä Venäjä sellaisena kuin se todellisuudessa on: häikäilemätön, valheellinen ja vaarallinen. On aika lopettaa sen ylistäminen ja näyttää sille, että länsimaat eivät pelkää tätä petollista naapuriaan. On aika ottaa kovat toimet käyttöön ja estää Venäjän laiton toiminta kansainvälisellä tasolla.

Venäjä ei ansaitse kunnioitusta eikä arvostusta. Se ansaitsee tuomion ja tuomion mukaiset seuraukset. On aika, että länsimaat lakkaavat suvaitsemasta tätä inhoittavaa ja vaarallista valtiota ja ryhtyvät toimiin sen pysäyttämiseksi.

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos Itäraja kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö